reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
zastanawialyscie sie nad kremami z filtrem? wiekszosc jest dopiero od 6 miesiaca zycia, ciezko cos znalezc

Jeśli chodzi o filtry, to wchodzą w grę kremy z filtrami mineralnymi, Kiedyś farmaceutka powiedziała mi że chyba nie znajdę takiego od "pierwszych dni życia", ponieważ wszelkie badania i testy na noworodkach są bardzo kosztowne i producenci wolą napisać że np. krem jest od 6 miesiąca życia. Więc używałam tego: 10E1496_krem_ochronny_SPF50_tub.jpg już jakoś od 3 miesiąca życia syna

Edit:
Dorzucam jeszcze link : Link do: Sroka o....: Filtry przeciwsłoneczne apteczne
Bardzo szerokie zestawienie :)

Załączniki

• 10E1496_krem_ochronny_SPF50_tub.jpg
    10E1496_krem_ochronny_SPF50_tub.jpg
    529,7 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Dziewczyny a co myślicie o nivea ? Mają od 1 dnia? Moja siostra poleca johnson 3w1 żółty. Ja lubię ziaje ale właśnie słyszałam , że mają od 1 miesiąca dopiero.

ckaiskjoh9smc8po.png

Witajcie
Dziewczyny a będziecie od początku używać pościeli dla maluszka? Ja chciałabym na początku rożek i potem grubszy kocyk z wypełnieniem i płaską podusie co myślicie?
Siedzę na allegro i przeglądam kocyki i tyle tego, że oszaleć można, a nie chce la millou bo to dla mnie za drogo, wole mieć za tą cenę dwa niż jeden. Jak myślicie cena ok? Link do: Kocyk kołderka minky 75x100cm + poduszka 30x40cm Akurat zakochałam się w gwiazdkach :-D

A kosmetyki, ja się zdecyduję na Hippa, dużo pozytywnych opinii czytałam ;)

Akurat dziś w domu przerabiamy pościel ale do wózka. Mój mąż chciał właśnie minky i miałam odłożone też parę ofert z allegro, jest tylko jedno ale, słyszałam, że jeśli nie są to oryginalne tylko takie podróby to robi się z nich ścierka. Może coś doradzicie???

reklama
Do góry