reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Mammyto jedna z opinii nt tej dostawki, jednak tzreba dalej od wozka stawiac stopy :/ Solidny produkt, nie jest tani ale raczej wart swojej ceny. Pasuje do naszego wózka (Mutsy Transporter). Po założeniu trochę niewygodnie prowadzi się wózek - trzeba stawać dalej od wózka żeby nie wdepnąć na platformę, wówczas rączka od wózka jest trochę za daleko do wygodnego prowadzenia. Przydała by się przedłużka do rączki (albo długie ręce ;-)). Na spacery do godziny-dwóch daje radę. Jakość wykonania i łatwość montażu bez zarzutu.

reklama
fajna, ja sie musze w jakies tuniki zaopatrzyc, bo kurde mam 3 na krzyz i jedne getry. Dzis stwierdzilam, ze chyba zainwestuje i kupie bluze ciazowa z jakiegos polarku, bo dzis tak nas wywialo, a ja w kurteczce bez podszewki z cieniutkim sweterkiem pod spodem i nie dziwota, ze ciagle mnie gardlo boli.

Ja sobie ostatnio kupilam 3 sukienki :-D ale w zwyklych sklepach, nie ciazowych, luzne kroje, brzuszek sie spokojnie miesci, nawet jak jeszcze urosnie. Jedna tylko musialam wziac rozmiar wieksza niz normalnie nosze. Spodnice tez bardzo chcialam ale przez moj niezbyt zgrabny tylek w kazdej wygladalam beznadziejnie :( wiec zrezygnowalam na razie... ale jakby ktos chcial to na stronie NIVENA sa teraz bardzo tanie ciazowe rzeczy.

Mierzylam wlasnie nivena spodnice w sklepie za 85zl a na stronie www jest dokladnie ta sama w promocji za 25zl :-D tunike wlasnie sobie przez internet zamowilam bo w sklepie nie bylo rozmiaru.

A sukienki to glownie dlatego ze zbliza mi sie komunia w rodzinie i wesele.

reklama
Do góry