okasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcialam take coś kupić jako prezent ale jak ogladalam na żywo okazalo sie ze ten bujaczek jest mały to znaczy krótki fajna sprawa tak do 3-4 miesiaca bo on ma zaledwie 70 cm długości
Wiadomo, że jednemu dziecku podpasuje dany kosmetyk a drugiemu nawet po najprostszym składzie może wyjść odparzenietamtusia ja dopiero jak wlazlam na jej bloga to przepadlam, bo tak to str byla odpalona,, ale ciagle nie bylo czasu, ale postanowilam zamknac temat wyprawki wiec w koncu wlazlam no i swiat kosmetyczny legl w gruzach hehe
asiunia wiesz to, ze ona poleca jedne kosmetyki nie znaczy, ze inne sa bee tz sa bee pod katem skladu, ale jesli komus pasuja to ok. Ja uzywalam i sudocremu i bambino i rooooznych wszelakich i synek zyje ma sie dobrze, fakt, ze teraz wiem skad mial wieczne odparzenia i skad pojawila sie teraz ta pokrzywka i sucha skora. Teraz dowiedzialam sie co i jak i skoro te kosmetyki sa i tanie i latwo dostepne, a przy okazji juz mam pewnosc, ze skladem sa przyjazne dziecku to czemu mam nie kupic