reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Kurde wkurzylam sie, bo najpierw nie wchodzil mi ten kod 10% na Feedo, tak jakby nie wiem trmin minal?, pozniej mowie ciul wezme ta znizke 15zl i wlazla dobra lece dalej, ale zapedzilam sie i zamiast wybrac przelew z konta to zaznaczylam z karty, a kredytowa ma maz, wiec chcialam sie cofnac i pach wywalilo mi wszystko z kosza i skasowal sie kod, wiec nie mam juz zadnej znizki i az mi sie odechcialo robic tam zakupy :/ Tylko szkoda mi tego zestawu MAM, bo wszedzie jest drozszy, ale jak sie wkurze to znajde
Znalazłam taki zestaw na olx może ci się spodoba :)

Link do: MAM Butelka 160 i 260ml + smoczki NOWE ZESTAW warto

dzieki laski :) tak sie zirytowalam, ze nakupowalam malemu ksiazek za 100zl, ale znowu na jakis czas bede go miala z glowy. Do wyprawki wroce jutro

dobra zaliczylo mi zakupy tylko brakowalo wplaty, wiecmaz musial podac dane z karty, jedno z glowy. Tylkolaski zabijcie mnie, bo ja to ciezki kaliber jesli chodzi o decyzje, ciagle nie moge sie na kolor wozka zdecydowac. Wiem, ze to banal itp, ale kuzwa jak przykladam duza wage do szczegolow,a kolor to juz calkiem moja obsesja. I ten zielonynadal mi sie juz tak nie podoba, ale wszystkoprzez to, ze w necie wyglada inaczej niz w realu, caly czas podobami sie ten granat z bialym i ostatanio zaczal sie podpbac turkus. No zabic sie mozna...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A zobacz w ofertach sprzedaży, może ktoś kto sprzedaje zrobił swoje zdjęcia wózka. Takie mniej doświetlone zdjęcia i nie poprawiane lepiej oddają kolory. Nie bierz zielonego, jeśli Ci się nie podoba. Jak potrzebujesz się przed sobą usprawiedliwić to pomyśl, że zimą już ta zieleń nie będzie mieć takiego uroku jak latem :):):)

wiesz ja wierze w pierwszy wybor, bo najczesciej jest najlepszym,a potem to juz kombinowanie.I jako pierwszy wpadl mi w oko w morzu wozkow ten granatowo-bialy z czerwonymi kropeczkami :) tyle, ze model inny, ale w tym co ja chce tez jest z czerwonymi dodatkami, takimi cipicipi, ale jest czerwien :) pozniej widzialam prawie identyczny tylko innej firmy na ulicy i o matyldo wygladal tak inaczej i tak jakos nie wiem no ladnie.Licze, ze zaciagne tym razem meza do sklepu i, ze jemu tez sie spodoba :p, ale z netem tez sprawdze moze akurat

hahah weszlam na OLX, a tam prawie kazdy Camarelo to wlasnie ten granat i to by bylo na tyle jesli chodzi o unikatowosc i oryginalnosc hehe. Natomiast zielonego nie ma hmm

No to ja tez ogladam te wozki, a co do koloru to raz mi sie podoba za chwile juz Wydaje sie Nie taki . Podoba mi sie w kropeczki, tylko nie wiem czy jasny w ciemne kropki czy na odwrot. Ostatnio widzialam jak babka prowadzila wozeczek jasny w ciemne kropki to tak mi sie spodobal, stalam I patrzylam jak nienormalna ;) ale ciemne z bialym tez fajnie wygladaja, jeszcze ostatnio zobaczylam pomarancz z czarnym calkiem ciekawy :)

Dziewczyny, nie wiem czy była już o ty mowa - chciałam was zapytać o dostawkę do wózka , na której może jeździć starsze dziecko. BB-mini-slide4.jpg
Czy któraś z was ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Warto coś takiego kupić? Syn ma 4 lata ( więc już kawał chłopa;)), ale zastanawiam się czy przy dłuższych spacerach nie będzie się buntował że bolą go nogi, wtedy byłoby to fajne rozwiązanie. Ale nurtuje mnie to jak sprawdza się to w praktyce...tzn w prowadzeniu wózka, czy zwyczajnie idąc rodzic w to nie kopie ;)?

Załączniki

• BB-mini-slide4.jpg
    BB-mini-slide4.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 98
W rossmanie jest fajna promocja na kosmetyki babydream ! :) ja się już zaopatrzyłam, daty ważności do 2018, wiec mogą spokojnie czekać.
Btw. Od dzisiaj jest promo na kosmetyki typu podkłady, pudry, korektory -49%.

Dziewczyny mam pytanie, czy zamawiała któraś z Was na allegro ubranka dla dziecka? Interesuje mnie dokładnie użytkownik Krzysiu-Jarzyna, ma całkiem ciekawe ceny, przynajmniej w porównaniu do cen, które oferują w sklepach niedaleko mnie, i jestem ciekawa jak z jakością. Jak macie jaszcze jakieś inne sklepy internetowe z ubrankami to będę wdzięczna za linka :)
Link do: ŚPIOCHY ŚPIOSZKI r 62 __rozp w kroku DUŻY WYBÓR __

reklama
Mammy ja tez przymierzam sie do kupna tej przystawki tylko ceny sa powalajace, a nie kazda uzywka pasuje do danego wozka. U mnie w hurtowni sa na szczecie 2 rodz taka wieksza za prawie 300zl i mniejsza za ok 170zl i tak sie nad ta mniejsza zastanawiam, bo tak. Nie wiem wlasnie jak jest w praktyce czy sie tego nie kopie, czy nie bede musiala okrakiem chodzic, zeby to miec np miedzy nogami, jak sie bedzie sprawowac zima, czy nie bedzie spowalniac wozka no i czy faktycznie to moje dziecko starsze bedzie az tak z tego korzystac, bo on teraz ma hulajnoge i jest szal, a bedzie rosl w koncu, wiec tez moze mi zaczac jego glowa i reszta przeszkadzac, no i gdzie bedzie mial ta glowe czy po mojej str raczki czy po str wozka. To tyle moim watpliwosci :p

kamcia w BabyDream juz sie zaopatrzylam, jeszcze plyn do kapieli kupie jeden, bo u nas sporo tego idzie, ale czekam na dostawe Hipp, wiec za duzo tez nie kupuje. Ja czekam na -49 na oczy i paznokcie, bo podklady mam :)

Kupilam ten aspirator elektryczny, bo"pech" chcial, ze w hurtowni akurat zostal sobie jeden no i umowilam sie, ze jak cos bedzie nie tak to oddam, ale mysle, ze skoro warczenie inhalatora juz malego nie starszy to to chyba nie jest az tak glosne, tym bardziej, z ejakies melodyjki ma i ma jeszcze funkcje nawilzania noska i czyszczenieprzy uzyciu np soli fizjo. Zobaczymy. Widzialam tez na zywca Camarelo zielony, ale inny model i teraz wlasnie porownuje na str producenta i ta zielen od mojego jest duuuzo jasniejsza i taka soczysta, a ta w sklepie byla taka ciut ponura, ale nie brzydka, wiec mam powiedzmy jakies porownanie.Zobaczymy, mojego granacika juz nie bylo

Ok aspirator jutro leci do zwrotu, nie polecam. Glosny nie jest, melodyjki troche draznioce jak dla mnie, ale ujda, wszystko fajnie, ale ciag tak slaby, ze mlody sie smial, ze to go smera tylko, a gile jak byly w nosie tak zostaly, wiec jutro kupuje zwykly zasysacz ustny :)

Do góry