reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja ten bebetto silvia za 3w1 znalazlam za 600 zl. Używane przez jedno dziecko, jeszcze 10 miesięcy gwarancji. Minus taki, że jedno koło z przodu nie blokuje się do końca. Zobaczymy na żywo. Jutro jadę będę dzwonić do sklepu w którym kupiła ta kobieta wózek, czy można to naprawić na gwarancji. Z kolei koleżanka chce za tako omega 2w1 700 zl, tez nie jest tragicznie.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Okasia to też jest jakieś wyjście. Tylko zastanawiam się czy te lekkie spacerowki sa dostosowane do wozenia takich malych 6cio miesięcznych bobaskow? Sa może jakieś wkładki do takich wózków hm?

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

hehe, 6-miesięczne dziecko to już nie taki bobasek :-D:-D mój starszy jak miał 6 miesięcy to sam siadał I gondola całkowicie odpadała, go się dziecko podciągało i mogło wypaść, gdzieś jak miał 5 miesięcy już się na spacerówkę przesiadaliśmy.
młodszego do spacerówki przesadzałam jak miał 3 miesiące, bo kupiłam wtedy podwójny graco. tył oczywiście był rozłożony na płasko I wyściełany kocykiem I to wystarczyło, a w przedniej spacerówce siedział starszy.

nasze mogą troche dłużej pojeździć w gondoli, bo jak się urodzą w sierpniu to gdzieś styczeń-luty będą miały po 6 miesięcy, I będa poubierane w kombinezony, więc zakres ruchu mały.

Heromina - to rzeczywiście już lepiej w takiej sytuacji kupić za 1200 nowy...

A jaki sklep w K-cach ? Xlander a? Czy z różnymi wózkami? ;))

Z różnymi , jeszcze tam nie byłam, tak jak pisałam przy okazji badań w Kato mam właśnie dużą ochotę
po raz pierwszy odwiedzić ten sklep (BOBO WÓZKI) i zobaczyć na żywo niektóre modele ;)
ostatnio dzięki reklamie TVN spodobał mi się wizualnie ten Chicco Urban Plus a one są w innym sklepie (MEGA URWIS)
Wenaa jesteś ze śląska ??

no ja będę w tych sklepach w poniedziałek, jak coś to zdam relację potem :)
chyba że Ty będziesz wcześniej to napisz co tam ciekawego ;)
Wklejam zdjęcie Naszej skromnej półeczki widać że półeczka w chłopięcych kolorach :))))
20160421_164353.jpg

Załączniki

• 20160421_164353.jpg
    20160421_164353.jpg
    189,4 KB · Wyświetleń: 145
Aniab38 raczej nie... dopiero w maju mogę także chętnie posłucham wrazen jak wrocisz:))
Fryte3qa z checia;))

reklama
A jaki sklep w K-cach ? Xlander a? Czy z różnymi wózkami? ;))

Dziewczyny ja się zastanawiam nad wózkami tako omega, baby designe dotty lub expander mondo.. wiecie coś o nich?;))
My na 90% kupujemy dottiego bo ma fajny wygodny kosz na dole, lekko sie prowadzi a jak byłam w sklepie to jakaś mama podeszła powiedziała mi że użytkuje już spacerówke i są super zadowoleni i z gondoli i spacerówki. jedyny dylemat to kolor :)

Do góry