reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
tz nooo moda tam jest powiedzmy specyficzna i wiekszosc nie w moim guscie, ale sa tez perelki jak ta tunika

kurde lece spac jutro skoro swit na badania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No, dokladnie... w sklepie mieli w miare 'normalne' rzeczy a na tej stronie dziwne.... ja patrzylam tylko spodnice dzinsowa.
Tunike z greenpoint. Maja piekne rzeczy. Ale mierzylam najpierw w sklepie.

Dziewczyny a co sądzicie o tym modelu (Okasia ekspercie liczę na Twoją opinię również:)
25 kwietnia mam połówkowe w Katowicach a tam jest duuuży sklep z wózkami to obczaję go na żywo, bo wstępnie
mocno mi się spodobał i wyglądowo i wagowo (3piętro kamienica)

A jaki sklep w K-cach ? Xlander a? Czy z różnymi wózkami? ;))

Dziewczyny ja się zastanawiam nad wózkami tako omega, baby designe dotty lub expander mondo.. wiecie coś o nich?;))

Moja koleżanka ma od roku tako omega, jest bardzo zadowolona. Ogólnie wózek świetnie jeździ. Teraz zastanawiam się czy od niej nie odkupic, bo ona zmienia na parasolke. Tyle że tak jak okasia kiedyś pisała - jest ciężki, bo 16 kg, a podobne modele ważą ok. 14. Dlatego w sobotę jadę oglądać bebetto silvia, bo zarezerwowalam sobie z ogłoszenia. Jeśli ten będzie fajny to go biorę, bo jest lżejszy.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle zdecydowaliśmy się na używke, właśnie po przykładzie koleżanki. Wydała kupę kasy na ten wózek, a tylko rok go używała, bo Maly zaczął chodzić i ciągnie w jedna stronę a wózek jest ciężki i musi go tarabanic. A parasolke weźmie pod pache jak trzeba :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez sie mocno zastanawiam nad używanym. Gdyby to zależało tylko ode mnie to bym taki kupiła. Niestety przyszli dziadkowie uparli sie, ze wykładają kasę i ma być nowy. Ich kasa, ale mnie to boli tym bardziej, że tak jak pisze Fryte3qa za chwile trzeba będzie kupić coś lżejszego na dłużej. Zastanawiam sie czy na początek nie kupić porządnej używanej gondoli na pompowanych kołach, a potem za dziadkowe porządnej spacerówki.

Okasia, ja miałam początkowo taki plan, ale i tak miałaby to być gondola którą mamy a cena 3 w 1 była identyczna jak gondoli z fotelikiem więc wzięłam ten ze spacerówką. Tak jak pisałam chcę dokupić lekki stelaż z tej samej firmy żeby był na wyjścia np do sklepu czy w trasy.

Okasia to też jest jakieś wyjście. Tylko zastanawiam się czy te lekkie spacerowki sa dostosowane do wozenia takich malych 6cio miesięcznych bobaskow? Sa może jakieś wkładki do takich wózków hm?

reklama
Ja tez chcialam uzywke, ale wczoraj przejrzalam OLX i uzywki plasuja miedzy 800-1200, gdzie ja za 1200 to mam nowke w sklepie, wiec te 800 to jeszcze ujdzie, ale tez to taka troche loteria, bo nie wiadomo na co sie trafi. Dostawke do wozka na pewno bede kupowac uzywana, bo to jednak za duzy koszt, a mlody moze wcale z tego nie korzystac

Do góry