reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

dziewczyny, sorry,ze sie wtracam,nie bede pisac wam rad ( bardzo postaram sie powstrzymac;-)) a propos wozkow,bo mam bardzo specyficzne poglady co do nich :laugh2:... ale wlasnie was czytajac zauwazylam,ze boicie sie kupowac wozkow jasnych ze wzgledu na brudzenie sie... chcialam wam podpowiedziec,ze w nowych wozkach szczegolnie spacerowych mozna praktycznie wszystko ( co jest z materialu) zdjac i wyprac nawet w pralkach na delikatnym cyklu z minimalnym lub bez wirowania... wiec nie bojcie sie kupowac wozkow jasnych jesli sie one wam podobaja... jeszcze chcialam wam dodac,zebyscie nie tracily czasu na szukanie wozka idealnego,bo taki nie istnieje... zawsze konczy sie na jakims kompromisie... i jak kupujecie wozek i chcecie sprawdzic jak on sie prowadzi i jak ciezki jest najlepiej do tego celu "pozyczyc" dziecko znajomych i "wykorzystac" je do przymiarek,bo uwierzcie mi zupelnie inaczej prowadzi sie wozek z zawartoscia a inaczej pusty....
powodzenia.... i bede was podczytywac jesli nie macie nic przeciwko temu...
zapomnialam dodac,ze ja jestem jeszcze w staraczkach,ale juz niedlugo mam nadzieje ;-)

reklama
dorka rzecywiście wózeczek śliczny, wielofunkcyjny, no i ma dużą gondolę. Ale niestety masz rację cena powaliła mnie z nóg. Jest poza moim zasięgiem :-(

Ewa-Krystyna dzięki za rady :tak:
Czy ty przypadkiem nie udzielałaś się na forum styczniówek, albo lutówek? Też je czasami podczytywałam i chyba stamtąd Cię pamiętam (o ile się nie mylę). Życzę zafasolkowania (jak najszybszego, bo uwierz mi świetnie wiem jakie rozczarowanie przeżywasz jak przychodzi @)

Dzięki Ewa-Krystyna za radę. Bardzo mnie ucieszyło Twoje spojrzenie bo mi takie jasne najbardziej się podobają - zwłaszcza na lato. Więc jest większa szansa na zbliżenie się do ideału :-)

Dziewczynki,
mam postulat i prośbę jednocześnie.
:zawstydzona/y:
Co powiedziałybyście na to żeby mówiąc o jakimś wózku (np. mnie się podoba implast jakiśtam) wklejać od razu jego zdjęcie? Co prawda posty nam się troszkę rozrosną, ale od razu będzie wiadomo o czym piszemy. A tak szczerze mówiąc co któraś zapodaje nową nazwę wózka to ja skakam do googla żeby zobaczyć jak to cudo wygląda. I pewnie większość z nas tak robi, bo chce wiedzieć o czym mowa...

To wózio Emmaljunga Smart Duo Combi - jeden z moich typów
Smart2007Kensington.jpg

To Mutsy Urban Rider Next - tego stelażu jeszcze nie było w sklepach jak byłam ostatnio, ale niewiele się różni od swojego poprzednika który w nazwie był pozbawiony słowa Next
mutsynext1.jpg

Jest jeszcze nowa kolekcja Emmaljungi - wózek Edge Duo Combi - nie widziałam go w realu, ale chętnie zobaczę co w nim takiego rewelacyjnego że kosztuje niemal 3 tysiaki.
Edge2007_12720.jpg

Jolka111- zgadza sie... na styczniowkach... czasami a nwet czesto im wchodze za skore z moimi radami,wiec z doswiadczenia nie chce sie narzucac ;-).... ale uwielbiam zakupy szczegolnie wyprawkowe i wozki,wiec nie moge sie oprzec zeby nie zajrzec na te watki....
Efilo- mnie sie ogromnie podoba Emmaljunga Classic i Smart i wlasnie model,ktory wstawilas jako pierwszy,a Classica navy- granatowy po polsku.... i jezeli zdecydujesz sie wlasnie na Emmaljunge,to nie ma w niej problemu z praniem a i material na podnozku jest dwustronny,wiec miedzy praniami lub przy okazji jakiegos zabrudzenia mozna go tylko odwrocic na druga strone....

Ewa-Krystyna zapraszamy do nas częsciej,napewno i Twoje rady się przydadzą,ja również życze szybkiego zafasolkowania,zwłaszcza ze i mnie czekanie na dzidzie nie ominęło:-):-):-)

Efilo dobry pomysl z wklejaniem fotek,a te wózki i mnie sie b.podobają:-):-):-)

Dzięki za info E-K (może tak być?) :zawstydzona/y:
Co do kolorów to jeszcze nie mam ulubionych - wstawiłam niemalże pierwsze z brzegu - byleby jasne.
A widziałaś może tego Edge'a?

efilo- E-K moze byc..:laugh2:... co do Emmaljungi to widzialam ja tylko na zdjeciach ( mieszkam w Kanadzie i tu nie ma ich).... Edge tez mi sie podoba ale ze zdjec raczej Smart lub Classic ( pierwszy glownie ze wzgledu na cene a drugi kolorystycznie - navy <granatowy> i sand <piasek>)...

co do wstawiania postow,to szczerze mowiac boje sie,bo moje opinie sa bardzo wyrobione i wiele osob bierze je za krytyke lub narzucanie sie,a tak nie jest i dlatego chyba powinnam ograniczyc sie tylko do czytania .... i bede to na pewno robic,a czasem pewnie tez cos dodam ,ale z gory chce uprzedzic,ze to sa moje opinie i nikomu nie chce ich narzucac i kazdy powinien postepowac wedlug siebie...

E-K czyżbyś po głowie dostała za własne zdanie? Oczywiście, to pytanie retoryczne ;-)
Ja akurat lubię ludzi, którzy mają opinie na jakiś temat - o ile potrafią je uzasadnić i ew. podać jakieś podstawy (choćby strona www). Podejścia "uważam, że... bo tak mi się podoba" nie kupuję ;-)
Pisz więc spokojnie (mówię we własnym imieniu - bo to moje zdanie), chętnie poczytam różne opinie i porównam do moich (jeśli akurat mam ;-) ). Sporo można się tak nauczyć :-)

A co do wózków - wciąż podoba mi się Mutsy :-) Obawiam się troszkę o wielkość gondoli, ale wypatruję jakiejś fajnej okazji :-)

reklama
E-k Spokojnie Możesz Wyrażać Swoją Opinie I To Nie Tylko Na Temat Wózków Ja Chętnie Poczytam Także,zwlaszcza Ze Nie Mam Jeszcze Wyrobionego Zdania Na Temat Konkretnej Firmy I Konkretnego Modelu

Dzisiaj Podpuscilam Mężulka Do Pooglądania Wóżków No I Najbardziej Spodobał Mu Sie Mutsy Urban Rider,oczywiscie Moj Męzulek Jak Cosik Zobaczy I Sie Napali To Tak Jakby W Gorącej Wodzie Byl Wykąpany ,ten I Koniec,mnie Osobiscie Tez Podoba Sie Ten Wózek,ale Nie Znalazlam Zadnego Skepu Internetowego,w Którym Moznaby Bylo Do Zestawu Stelaz+gondola,po Pol Roku Np Dokupic Spacerówke,a Przyznam Sie Szczerze Ze Nie Oglądałam Jeszcze Radomskiej Oferty Wózków A I Tak Podejrzewam Ze Za Duzego Wyboru Nie Będę Miec

Do góry