Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
dziewczyny, sorry,ze sie wtracam,nie bede pisac wam rad ( bardzo postaram sie powstrzymac;-)) a propos wozkow,bo mam bardzo specyficzne poglady co do nich ... ale wlasnie was czytajac zauwazylam,ze boicie sie kupowac wozkow jasnych ze wzgledu na brudzenie sie... chcialam wam podpowiedziec,ze w nowych wozkach szczegolnie spacerowych mozna praktycznie wszystko ( co jest z materialu) zdjac i wyprac nawet w pralkach na delikatnym cyklu z minimalnym lub bez wirowania... wiec nie bojcie sie kupowac wozkow jasnych jesli sie one wam podobaja... jeszcze chcialam wam dodac,zebyscie nie tracily czasu na szukanie wozka idealnego,bo taki nie istnieje... zawsze konczy sie na jakims kompromisie... i jak kupujecie wozek i chcecie sprawdzic jak on sie prowadzi i jak ciezki jest najlepiej do tego celu "pozyczyc" dziecko znajomych i "wykorzystac" je do przymiarek,bo uwierzcie mi zupelnie inaczej prowadzi sie wozek z zawartoscia a inaczej pusty....
powodzenia.... i bede was podczytywac jesli nie macie nic przeciwko temu...
zapomnialam dodac,ze ja jestem jeszcze w staraczkach,ale juz niedlugo mam nadzieje ;-)
powodzenia.... i bede was podczytywac jesli nie macie nic przeciwko temu...
zapomnialam dodac,ze ja jestem jeszcze w staraczkach,ale juz niedlugo mam nadzieje ;-)