reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

bardzo wyczerpujace i przydatne wiadomosci Ewo!!! ja mialam w Polsce wielofunkcyjny tutaj tez mam do tego spacerowke ale wole prowadzic ten pierwszy bo ma duze kola i za ciezki nie jest. jakies szweckiej firmy Emmaljunga ab. a w Polsce mialam Mikado. oba uzywane wiec zaplacilam grosze a stan bardzo dobry!!! oba spokojnie sama moglam uniesc. teraz chcemy kupic wozek dla blizniakow wielofunkcyjny tak ze z tylu lezy mala dzidzia w gondoli a z przodu robie spacerowke dla duzej :))) cos w tym stylu:

reklama
Ewo - dzięki wielkie. Wierzyłam szczerze że o nas nie zapomniałaś ale upomnieć się nie omieszkałam :-D A co oznacza ten załącznik to nikt chyba nie wie, natomiast zapewne każda się zastanawia (ja się zastanawiałam) :laugh2:

efilo- ja sie wystraszlam,ze moze za duzo wkleilam linkow ...:laugh2: mam nadzieje,ze troche pomoglam lub chociaz wyjasnilam roznice pomiedzy rodzajami wozkow... a zapmnialam je jeszcze poldzielic na cztero- i trzykolowe... ale moze o tym pozniej,bo Joe zajmie za chwilke komputer...

moje drogie czerwcoweczki i gdzie sa wasze wozki?
ja tu czekam na zdjecia,zeby je podziwiac a tu nic.... za kilka dni testuje i potrzebuje lekkiej dystrakcji,zeby nie myslec o dwoch kreseczkach,a nic tak dobrze mnie nie zajmuje jak ogladanie cudeniek dla maluszkow,a tu nic.....;-):laugh2::laugh2::laugh2:
prosze was bardzo zacznijcie sie chwalic co macie... bo mnie zaczyna ciekawosc zameczac... :laugh2::laugh2:
co do zalacznika to wydumalam,ze to chodzi o moj zalacznik,bo w pierwszej wersji mojego posta wstawilam tez zdjecia mojego wozka,ktore wczesniej wstawilam u styczniowek2007,ale potem je wykasowalam ...

witam... Ja mam taki wozeczek bugaboo international - the official website (Cameleon) i jestem super zadowolona...Fakt cena jest wysoka jak na wozek ale z cala pewnoscia warta... wiekszosc moich kolezanek po przejsciu z gondoli zaczyna nazekac ze spacerowka to juz nie to i kupuja nowy wozek...Ja takiego problemu nie mam...Jestem zadowolona i z gondoli i ze spaceroki...Pozdrawiam...

Nie przegapcie na tej stronie filmiku...:-)

Ja na razie jeszcze się nie zdecydowałam.
Nadal na topie jest mutsy i emmaljunga. Ale chwilowo mam na głowie mebelki, bo uznaliśmy to za priorytet.

Ja się waham między Implastem Driver 3XL lub 4XL, a Deltimem Fokusem ze wskazaniem na Deltima. Niestety oprócz Drivera 3XL dwa pozostałe mają jak dla mnie poważną wadę, bo nie mają skrętnych kół. W zasadzie nie wiem czy to będzie dla mnie aż tak istotne, prowadziłam ostatnio wózek koleżanki, też był bez skrętnych kół i było to do przeżycia. Z drugiej strony nie wiadomo czy nie będzie to jednak przydatne w ekstremalnych warunkach tj śnieg czy błoto.

Pierwszy wózek to Deltim Fokus, później Implast Driver 3xl i Driver 4xl

Blanes- z tego co pamietam to wlasnie na sniegu sie blokuje te skretne kola,bo nie dasz rady inaczej ujechac... ale na 100% nie pamietam... tez mnie bardziej odpowiadaja z regulowana raczka jak na zdjeciach,ktore wstawilas, a ten pierwszy wyglada jak Bebe Confort... bardzo mi sie podobaja te po bokach, srodkowy przypomina mi trojkolowce...
Efilo- jeszcze masz sporo czasu... mnie osobiscie sie bardziej podoba Emmaljunga,ale tylko dlatego,ze jestem troche staroswiecka; oczywiscie zadnego z tych dwoch wozkow nie widzialam ani nie mialam okazji sobie popchac...
patrycja24berlin- u nas bylo sporo Bugaboo dwa lata temu... wydaje sie bardzo funkcjonalny,tylko mi sie wydawala spacerowka dosc mala,ale moge sie mylic... jak rowniez nie ma regulowanego oparcia, mozna ja regulowac do poziomu ale dziecko jest ciagle w pozycji siedzacej... a gondolka jest super... i prowadzi sie chyba tez lekko...

Blanes Ewa-Krystyna ma rację w śniegu czy błocie niewygodnie jedzie się na odblokowanych kółkach, bo kręcą się na wszystkie strony :-)

reklama
Do góry