Ja też wolałabym jakiś ciemniejszy, np ciemnozielony. Ale trzeba faktycznie wziąć pod uwagę temperatury. Lato może być gorące jak poprzednio. Z kolei jasny będzie się potwornie brudzić, może sama gondola ciemna a daszek jasny??
reklama
E
efilo
Gość
Ja myślę o tym żeby gondolę kupić jasną (gondola najmniej się poniewiera, no i dziecko w ubłoconych bucikach nie zasiada). A spacerówkę już ciemniejszą. ALe to na razie takie ad hoc przemyślenia bo jeszcze nie rozeznałam tematu.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Blanes wszystko zalezy od ciebie na jaki sie zdecydujesz,sam stelaż wózka moze wazyc od 5-6 kg w zwyz,najlzejsza gondola od 4,5 kg,stelaż do spacerówki też os 4,5 kg,przy zakupie wzka musisz z tego co sie orientuje wziąść pod uwage czy mieszkasz w domku i zostawisz wózek np w garazu czy w bloku i czy w bloku jest wózkownia do przechowywania woków czy będziesz musiała wnosic go codziennie np na 3 pietro,wszystko zalezy od ciebie i twojego mężulka jaki kupicie i jaki bedzie dla was najpraktyczniejszy,pozdrawiam
reklama
my jak narazie wybraliśmy chicco s3 kolor czerwony (żeby do samochodu pasował )
zwiedziłam juz pare hurtowni z wózkami i jak do tej pory dla mnie ten był najlepszy. na rączce ma hamulec ręczny i blokade przedniego kólka.
w Polsce cenią sie za niego ale tu w londynie cena nie jest tak tragiczna taniej niz w polsce.
zwiedziłam juz pare hurtowni z wózkami i jak do tej pory dla mnie ten był najlepszy. na rączce ma hamulec ręczny i blokade przedniego kólka.
w Polsce cenią sie za niego ale tu w londynie cena nie jest tak tragiczna taniej niz w polsce.