reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Ja jeszcze nie myślę o kolorze. Trzeba by spytać doświadczone mamusie które kolorki są najbardziej praktyczne.

reklama
Mój wózeczek już dotarł :tak:
Jest dokładnie taki jak na zdjęciu. Mąż sprawdził stabilność i stwierdził, że jest ok. Ja sprawdziłam jak się prowadzi i jest super :-), można amortyzacja też w porządku. Jest dość ciężki, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo nie mam zamiaru go nigdzie nosić. Gondola jest zamontowana na takich adapterach jak fotelik samochodowy, więc jak dokupię z firmy implast, to będę mogła go montować na stelażu. Także narazie jestem bardzo zadowolona, ale oczywiście wszystko okaże się przy użytkowaniu.:tak:
Tylko nie mogę się nim nacieszyć, bo mój mąż sprawdził wszystko i zapakował go spowrotem w pudło:-(. Powiedział, że nie chce zapeszyć:-(

No to super Jolu.
Najważniejsze że jest solidny. A czy się sprawdzi to się nie martw: żadna z nas nie będzie wiedziała ;-)

o ja! musiałam się do 4 strony cofnąć żeby całą dyskusję przesledzic, jak zwykle bardzo to wszystko pouczające:) ja obstaje przy zakupie osobno gondoli i spacerówki ze względów kilku:
- z dzidzia będę biegać po lesie (brudzenie)
- towarzyszyc nam będzie duży pies(ocieranie sie i brudzenie)
- amortyzatory moga długo nie wytrzymac tak wyboistego terenu
- po jesieni przy ziemie będzie mój wózek bardzo zmęczony zyciem, tak jak był mojej siostry, ktyóra równiez mieszka blisko lasu tylko płaskiego- koniec końców i tak kupiiła 2 wózki.
Czyli powiedzmy do 1000 gondolka i potemwyjechana w kosmos spacerówa:))) a fotelik do autka juz mam, dostałam od znajomych.
.... a jeszcze auto musimu zmienić i zrobić mojemu Kotu prawko hiihih- ale będzie ubaw :p

Ja jakos boje sie wyraznych kolorow typu czerwony ,wole neutralne ale wiadomo jasny brudzacy

Kolory nie mogą być za ciemne, bo będą przyciągały słońce i dzidzi będzie za gorąco, poza tym będą szybko blaknąć, szczególnie budka.
Ja miałam żółty wózek z granatową budką i po jednym dziecku strasznie zmieniła kolor, oczywiście to zależy też od jakości materiału.

No popatrz, na to nie wpadłam... dzięki. czyli nie co nam sie podoba tylko to co praktyczne niestety...:tak:

my jeszcze nie zdecydowalismy sie ani na firme ani na kolor wózka,ale raczej wybierzemy jakis jasny,bo na lato w ciemnym wóziu kruszynka sie ugotuje,buziaczki

reklama
Nasza wymiana informacji jest super!
Jakoś nie pomyślałam że to będzie lato i wózek będzie patelnią :eek:
A chciałam grafitowy!

Do góry