reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Dziewczyny
uświadomcie mnie - co się robi z taką torbą. Mam na myśli - gdzie jest jej miejsce? Bo zawiesić się jej na rączce raczej nie da, zresztą obijałaby się chyba o nas... :confused: Czy wiesza się ją za to długie ramie na rączce?

reklama
Dziewczyny
uświadomcie mnie - co się robi z taką torbą. Mam na myśli - gdzie jest jej miejsce? Bo zawiesić się jej na rączce raczej nie da, zresztą obijałaby się chyba o nas... :confused: Czy wiesza się ją za to długie ramie na rączce?
Torby do wózków mają specjalne zatrzaski do montowania po obu stronach rączki i naprawdę nic się nie obija :tak: a zmieścisz tam wszystko co jest potrzebne dla niemowlaka.

Widziałam kilka i żadna nie miała zatrzasków :baffled:
Natomiast próbowałam powiesić zaraz z przodu rączki i obijała mi się o brzuch. Może jak urodzę to przestanie :-D :laugh2: :-D

Efilo moja nie ma zatrzasków - zawiesza się ją na rączce wózka (dość głęboko) i wtedy się nie obija o wózek. No a o brzuch nie ma szans, bo wisi znacznie poniżej.

Marta

ja niestety takiego na żywca nie widziałam więc moja ocena jaka by nie była na pewno nie jest miarodajna.

A swoją drogą powiedzcie mi o co chodzi z tym pisaniem wszystkiego z dużej litery? Ja to jestem jakaś zacofana (pewnie po prostu nie nadążam z duchem czasu :-D).
Jak stwierdziłam że to niewygodnie się czyta to doszłam do wniosku że zaczynam tetryczeć :laugh2:

Marta ten wózek jest mi znany jedynie z widzenia - ktoś u mnie na osiedlu taki użytkuje i powiem że wygląd ma przyjemny, duże pompowane koła, spora spacerówka i wygląda na lekki w prowadzeniu. Ale to tyle co mogę o nim powiedzieć i wydaje mi się że chyba na czerwcówkach nie było o nim mowy..

reklama
Marta, moja dalsza znajoma kupiła niedawno ten wózek i jedyne na co narzeka to to, że jest ciężki. Ona mieszka w bloku na 4-tym piętrze i mówiła, że nie ma szansy, żeby mogła go sama znieść lub wnieść na dół.

Do góry