reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Dzięki Dziewczyny! Zastanawiałam się nad Quinny i Mutsy. W sobotę obejrzałam je na żywo i zrezygnowałam... Właśnie Casualplay zrobił na mnie wrażenie. Chyba nie ma za wielu tych wózków...

reklama
u nas duzo z tych wozkow ktore kupujecie nie ma. teraz mamy gleboki wielofunkcyjny Emmaljunga a spacerowke BabyCo ale musimy kupic taki z ktorym bede mogla chodzic na spacerki z dwojka dzieci i zdecydowalismy sie na Maclarena MX3

do tego siedzenie dla Cyrylki (przyklad na innym wozku)

i wklad do wozka dla niemowlaka

siwucha jak tu przyjechalam i zobaczylam taki sposob przewozenia dzieci to niezle sie zdziwilam ale w sumie bardzo praktyczne. moja mama mowi ze jak ja z siora bylysmy male (roznica wieku 14 miesiecy) to nie bylo mowy o tym zeby z nami sama pojechala do miasta czy choc na spacerek. lepsze to niz te duze wozki dla blizniat.

Wiecie co, wybrałam sobie wózek, chciałam zamówić i d... :eek: Okazało się, że są na nie zapisy :szok: :tak: Normalnie wszoku jestem :szok: Myślałam, że takie czasy już dawno za nami, a tu prosze x-lander xa tylko na zapisy i to bez żadnej gwarancji, że go otrzymam :-( Dałam sobie czas (i im) do 20 maja, a jak nie, to szukam czegoś innego. A wczoraj byłam u gina i szyjka mi się skraca :no: Stwierdził, że będzie koniec maja/początek czerwca, jak dobrze pójdzie :baffled: Ale maluch duży 2500, więc nie ma co się martwić. ale ja jakbtym mogła się nie martwić :tak: Więc leżę i myślę co z tym wózkiem...

a134ff56cb3dadfcmed.jpg

Anuula30, wiem, o czym mówisz - ja też chciałam ten wózek i d...a blada. Też usłyszałam, że są zapisy, bo kolekcji z tego roku już nie ma i mają produkować znowu.:szok:
I ja sobie odpuściłam, wybrałam inny wózek - Quinny Speedi. :-D Przerzuciłam się z 4-kołowca na 3-kołowy. Mam nadzieję, że nie będę żałowała. I waży troszkę mniej od x-landera XA.

reklama
Do góry