Sloneczko87
Fanka BB :)
A jaki masz dokladnie model SLine czy ktory? Bo gdy weszŁam w opinie wozka to tragiczne sa..ze psuje sie w nim prawie wszysko koła amortyzatory i ze jest bardzo ciezki 14kg ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie lepsza baza choc jest to.wersja duzo drozsza..a z drugiej strony oszczedzac na zdrowiu dziecka nie bede..bo zbyt dlugo staralismy sie o bobaska :-)Też mam adamex na oku choć nie wiem czy 2w1 czy 3w1 czy fotelik ich... wolałabym lepsiejszy z atestami itd - maxi cosi/cybex. Lepiej pasami zabezpieczać czy na bazę?
Fakt bardzo drogo to wychodzi,zwlasza ze taki wozek uzytkuje sie okolo roku?! Pozniej kazda szuka lzejszej.spacerowki.. Moze warto cos uzywanego znalezc? Ja juz sama nie wiem...Słoneczko jak tak patrzę wózek co się podoba (z tych co Ty) + maxi cosi z bazą to uuuu.
Dziadki szczęście mówią, że w świnkę odkładają. 1 dziecko w rodzinie.