reklama
Ja chyba nie mam innego wyjścia jak taka dostawka, mamy bardzo małe mieszkanie i mam plan aby najpierw kupić taką dostawkę Link do: Łóżeczko dostawne Fabio białe Bobono a potem jak już maluch będzie większy, przerobić sypialnię na pokoik ze zwykłym łóżeczkiem a my sio na kanapę... wiecie może na ile czasu taka dostawka starcza?
etie
Zaciekawiona BB
Dziękuję za wasze rady. Zdecydowaliśmy się na Next2me od Chicco, ponieważ miało ono kilka funkcji, które wyróżniły je spośród innych dostawek dostępnych w sklepie, np. nachylenie podłogi łóżeczka pod kątem; funkcja bujania; bardzo lekkie otwieranie bocznej ścianki z siatki.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Ja jestem spokojna o Malutką i ona również czuje naszą obecność w nocy oraz gdy się przebudza na karmienie od razu mogę ją przystawić. Fajne jest również to, że łóżeczko ma kółka i w ciągu dnia mogę wyjechać łóżeczkiem do innego pokoju, w którym coś akurat robię - bardzo przydatna funkcja
Dziękuję mommy123 za info o promocji, poszukałam i znalazłam - nadobrypoczatek.com.pl.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Ja jestem spokojna o Malutką i ona również czuje naszą obecność w nocy oraz gdy się przebudza na karmienie od razu mogę ją przystawić. Fajne jest również to, że łóżeczko ma kółka i w ciągu dnia mogę wyjechać łóżeczkiem do innego pokoju, w którym coś akurat robię - bardzo przydatna funkcja
Dziękuję mommy123 za info o promocji, poszukałam i znalazłam - nadobrypoczatek.com.pl.
Podziel się: