reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek... ale jaki?!

Lilikasia do nas w poniedziałek przyszedł właśnie Navington Cated:)(za wózek +fotelik maxi cosi city zapłaciliśmy 1590zł) jak narazie bardzo mi się podoba:). Przy Jasiu korzystaliśmy z Jumpera X, w porównaniu z tym wózkiem cadet zajmuję sporo mniej miejsca, dużo łatwiej się go składa i wózek z wpiątą spacerówką złożony jest bardzo mały. W zestawie jest oryginalna pompka do kół, folia przeciwdeszczowa i dwie moskitiery ta dla spacerówki jest schowana w takiej kieszonce w podnóżku:) i zapina się ją zamkiem do budki wózka. Nie korzystałam nigdy z xlandera więc cieżko mi porównać, dla mnie plusem przy cadecie jest to że spacerówke można wpiąć tyłem lub przodem do kierunku jazdy w xlanderze xa z tego co wiem może być tylko przodem.

reklama
Lilikasia mnie wizualnie bardziej leżał x-lander ale ze względu na możliwość obracania spacerówki to zdecydowałam się na x-move i teraz kwestia ceny rzecz jasna... ja zapłaciłam za samą spacerówkę 1500zł w smyku mając 10% rabatu, gondola kosztuje 620 zł (ja kupiłam używaną na allero:p) no i fotelik w zależności od modelu. Wszyscy moi znajomi korzystali z xa i opinie były takie że jak dziecko już zostało przesiedlone do spacerówki to było zainteresowane światem a nie rodzicem więc nie było potrzeby odwracania, jeśli raziło słońce to parasolka i tyle... natomiast opinii o navingtonie żadnych nie słyszałam, jedynie sama kiedyś jeździłam po sklepie bo była chyba promocja w entliczku-pentliczku, mój M. stwierdził, że felgi ma jak maxi-cosi mura (to miałby być minus:p) i się telepie a szczerze to x lander ten sklepowy też rozlekotany...

ja najbardziej się cieszę że udało mi się kupić ten kolor z limitowanej serii jest bardzo ładny i nie oczoje&*%ny jak cała teraźniejsza kolekcja!!

EDIT: a jeszcze w nawiązaniu do innego wątku to sama szukam teraz dobrego stomatologa bo moja wyemigrowała:( ale nie licz, że znajdziesz gdzieś "tanio" - ceny wszędzie są kosmiczne!!! ja jeździłam prywatnie pod Kraków na mieścinkę (dosłownie 5 km od granic miasta) a różnica w max 5-10 % w cenie.

Ostatnia edycja:
Trytytka. a jaki kolor kupilas?? ja tez mam x-landera x-move i naprawde jest bardzo fajny:) podoba mi sie. bardzo sie ciesze ze ten kupilam. Fotelik recaro young profi plus(chyba)..

Zuzkon byłam zdecydowana w sumie na Asia (ten różowy) ale stwierdziłam, że jak się zdecyduje na drugiego bobaska to słabo jak wyjdzie chłopiec w różowym go trzymać, napisałam do producenta i okazało się że wypuszczają limitowane dwa kolory i długo czekałam żeby je zobaczyć:) jak zobaczyłam w smyku to od razu kupiłam bo dostali tylko jeden taki kolor pack:) kolor america limited
IMG_0118.jpgIMG_0121.jpg

sorki, że nie na wózku ale u mnie jeszcze wózek w pudełku:) tylko w sklepie widziałam jak to się do siebie komponuje!!

no ja mam w kolorze australia. czyli ten niebieski:) jest sliczny.. cieszysz sie z tego wyboru???moj wozek juz rozlozy. bardzo podoba mi sie to ze bardzo latwo sie sklada.:)

też mam xl i ciekawa jestem bardzo jak się sprawdzi. my mamy ten gdzie spacerowki się niestety nie odwraca :/

w ogóle to go musimy powoli ściągać bo na razie leży zapakowany jeszcze na strychu..

Zuzkon ciężko powiedzieć czy się cieszę, z koloru jak najbardziej, a z wózka to czas pokaże.

ja również już po zakupie wózeczka:-D Tyyyle szukania, przymierzania i kombinowania. Okazało się, że kobietka mająca 148 cm i drobną budowę ciała nie może kupić każdego wózka. Po prostu większość była zbyt duża i mi nie pasowała...nawet przy regulacji rączki często było mi niewygodnie:-). Więc po stoczonym boju stanęło na Bebetto Luca. Względnie zgrabny, lekki i ciekawy (jak dla mnie:)) kolorek. Ufff...teraz czekać na Kruszynkę:blink:
bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-2w1-wariant-0e9c.800x600-s.jpg

reklama
Do góry