reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek... ale jaki?!

sor_ella fajny wózek, przeczytałam Twóją opinię i tylko jedna sugestia jak dziecko będzie siadać to spacerówka o wiele lepszą, a moim zdaniem nawet jedyną opcją powinna być bo z gondoli taki maluszek może łatwo wypaść

Co do możliwość odracania spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy to powiem Wam, że bardzo mi zależało na tym i to właściwie przesądziło o tym, że nie kupiłam x-landera (kupowałam wózek pod koniec 2010roku) bardzo się cieszę, że się uparłam ponieważ moje dziecko gondoli nie lubiło na spacerówkę przerzuciliśmy się gdy miał 3miesiące i stanowczo był za mały na jeżdżenie tyłem do mnie, próbowałam i na spacerach po lesie było ok ale w mieście już nie, może dlatego że nie był przyzwyczajony do hałasu i tłumów, sama nie lubię takich "spacerów" więc dla relaksu chodziliśmy sobie raczej daleko od zgiełku

reklama
Kochana mnie wywialo bo mnie chlop wywiozl. Jakby mni ktos powiedzial w czerwcu 2005 roku ze bede mieszkala w Niemczech to bym mu kazala sobie mozg przeszczepic:-D:-D Nigdy nie lubilam tego jezyka zreszta nic sie w tej kewsti nie zmienilo. Uzywam go bo nie mam wyjscia ale zawsze wolalam angielski:tak:

3 dni przed porodem - w końcu mamy wózek :) zdecydowaliśmy się w końcu na x-landera xa z fotelikiem maxi cosi cabrio fix i bazą family fix. spory wydatek, ale planujemy w nim jeszcze kilka dzieciaków obwozić ;)

Do góry