reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki i foteliki

natalia dzięki za info będzie trzeba to sprawdzić :)

Ja jestem zakochana w maxi cosi mura4 ale muszę jeszcze wybrać tańszą opcję i kilka osób już mi poleciło Jedy Fyn czy jakoś tak. muszę obczaić i modlić się aby finanse pozwoliły na murę :)

die dzięki za linki :)

reklama
JA Jestem zakochana w X-landerze Xa moje marzenie i sobie je spełnie :pP
A jedo 4fun ... brat miał i szybko popsuła mu się spacerówka, mi się zresztą ta spacerówka nie podoba bleee. :) ale każdy ma inny gust hehe
a propo to sprzedam wózek za grosze - KING RAF-POL :p brąz + kółka pomarańczowe hehe bo mi już się jednak znudził :p

madziarena ja tez chciałam xlandera dla jednego dzieciatka bo sa super... Ale niestety blizniacze maja badziewne więc TFK ;)

Ja znam kilka osób co z X-landera nie było zadowolonych. Z moich osobistych obserwacji- pałąk w spacerówce jest na wysokości twarzy dziecka (mniejszego), zupelny bezsens. Oparcie w spacerówce nie ustawia się tak, aby dziecko mogło normalnie siedzieć, zawsze jest to pozycja bardziej leżąca niż siedząca. Tak było przynajmniej w modelu sprzed trochę ponad 3 lat.

Madziarena najlepiej przyglądać się na spacerach wózkom, które nas interesują :) Ja spacerowałam z koleżanką co miała x-landera i sama na niego psioczyła, a ja widziałam że faktycznie był beznadziejny :/ Ten pałąk i oparcie to największe minusy jak dla mnie, no i waga też spora. Może w tych nowszych już to poprawili?

Hej. Nie wiem czy dobrze kiedyś przeczytałam, ale jedna forumowiczka chce kupić Bugaboo Cameleon?? Dziś miałam bliską styczność z tym wózkiem, i z ręką na sercu stwierdzam, że za darmo bym go nie chciała... Gondola sięga mi do kolan (a mam 164 cm), gondola to kawałek grubszego materiału, taka trumienka, no coś przepaskudnego. Za taką kasę to można super wózek kupić, a tą szkaradę zdecydowanie bym odradzała. Aha, no i jazda po innym terenie niż asfalt jest wyczynem.

Ostatnia edycja:
Carla dzięki za ostrzeżenie, choć dla mnie ten wózek i tak by raczej w grę nie wchodził, bo za drogi. Przyznam jednak, że przekonująca jest w nim waga (6 kg stelarz i po 3 kilogramy spacerówka i gondola), ale fakt, że nawet na zdjęciu jest brzydki.

reklama
A ja zastanawiam się nad polskim producentem - Tutek Turran Silver, jako jedyny przypadł mi do gustu, a i cena w miarę przystępna, ale nigdzie nie mogę zdobyć opinii na temat tego wózka czyżby nikt nie wspierał tego co nasze? O ile jest dobre. :-D

Do góry