On powinien wygrać, jeśli mieli do wyboru jego albo tą Małą Jest niesamowity Też cięgle szukam na youtubie i słucham go A że uwielbiamy z M. takie rytmy to mały też musi się przyzwyczajać, bo pewnie pierwszym koncertem na jakim będzie będzie właśnie reggae
reklama
jakby ktoś był zaintersowany wrzucam linka do klasyki , która uważam jest taka w miarę dla ucha - jeden utwór Vivaldiego , a reszta to Strauss
Wrzuta.pl - klasyka dla viki
ja fanką klasyki nie jestem, a mój ulubiony utwór z tej kategorii to Nad pieknym modrym dunajem i cała lista jest w tym stylu- w sumie kojarzy mi się ze starymi bajkami Disneya - bo oni najczęściej Straussa jako podkładów do swoich bajeczak używali - więc pomyślałam, że jak już słuchac klasyki to właśnie jego ;-)
Wrzuta.pl - klasyka dla viki
ja fanką klasyki nie jestem, a mój ulubiony utwór z tej kategorii to Nad pieknym modrym dunajem i cała lista jest w tym stylu- w sumie kojarzy mi się ze starymi bajkami Disneya - bo oni najczęściej Straussa jako podkładów do swoich bajeczak używali - więc pomyślałam, że jak już słuchac klasyki to właśnie jego ;-)
No cóż...jakoś ciężko uwierzyć w wiarygodność głosowania SMS...straszna awantura o tego Kamila w necie...powinien wygrać...może i wygrał, ale biedna dziewczynka to lepszy "kąsek"....w każdym razie ludzie o nim usłyszeli i jak dobrze pomyśli to to wykorzysta :-) narazie na stronie jego zespołu można zamówić płyte....uwielbiam taką muzykę :-)
mnie czoraj mała skopała jak oglądalismy mecz Lecha - było nie było z trybun docierał śpiew fanów, czy raczej fanatyków - też zastanawiam się , czy był to z jej strony odruch fascynacji czy niezadowolenia:-)
ale mi sie dziś zebrało na muzyczne wspominki lat 90 - ja w tym czasie byłam z tych "dance-owych więc nie ma tu polskiego rocka i rocka w ogóle - choc też oczywiscie słuchac lubie
- taka typowa radiowa, a raczej muzyka mtv lat 90
mi sie wiekszość jakoś tak z młodością kojarzy, więc łezka się w oku kręci ....
jak kto lubi - nich słucha - swoją droga dobry zestaw na domowego sylwka :-)
Wrzuta.pl - lata 90 dla viki
- taka typowa radiowa, a raczej muzyka mtv lat 90
mi sie wiekszość jakoś tak z młodością kojarzy, więc łezka się w oku kręci ....
jak kto lubi - nich słucha - swoją droga dobry zestaw na domowego sylwka :-)
Wrzuta.pl - lata 90 dla viki
Ostatnia edycja:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Widzę ze wy kobitki raczej tak spokojnej muzyki słuchacie - ja różnie ale ostatnio bardzo lubię Ewę Farne i Pink kilka piosenek poza tym od lat z mężem kochamy Dżem
Właśnie sobie muszę skompletować fajna muze na porodówkę ;-) może przy Farnie dostane powera i szybciej pójdzie
Właśnie sobie muszę skompletować fajna muze na porodówkę ;-) może przy Farnie dostane powera i szybciej pójdzie
Ostatnia edycja:
ligotka
Fanka BB :)
ja ostatnio słucham Arki Noego, ale taka bez słow, sam podkład, ale to ze względu na dzidzie przeplatam ja spokojnymi utworami ktore bardzo lubie, licze na to ze jak sie dzidzia urodzi to wlasnie bedziemy tego sluchac zamiast ciaglego telewizora, chetnie tez poczytam co proponujecie i dorzuce cos do mojej listy
reklama
krysiaczek86
Fanka BB :)
ja też uwielbiam Dżem, a mąż Depeche Mode ale Maluszkowi puszczam muzykę relaksacyjną
Podziel się: