reklama
die_perle
Fanka BB :)
vila nulcia novascape- super wózki
kamcia- dużo wózków ma hamulce reczne- baaaaaaaaaaaardzo rpzydatna funkcja - zwłaszcza w tzw. city joggerach
madziarenke liste można zrobić- ale chyba w osobnym watku i bez kometarzy żeby się nie gubilo??? ale to deli musi wyrazić aprobatę
delucha- chyba seiw czoraj zdecydowałaysmy na mure co???
kamcia- dużo wózków ma hamulce reczne- baaaaaaaaaaaardzo rpzydatna funkcja - zwłaszcza w tzw. city joggerach
madziarenke liste można zrobić- ale chyba w osobnym watku i bez kometarzy żeby się nie gubilo??? ale to deli musi wyrazić aprobatę
delucha- chyba seiw czoraj zdecydowałaysmy na mure co???
novaspace
novaspace - ja tez sie czaje na x-landera ale xa - tylko kolorystyka taka słaba ... a jaki kolorek wybrałaś ?
w tej aukcji dostępne były dwa kolory i wybrałam Europa bo i tak ten chciałam
Kamcia hamulec był najwazniejsza cechą, mam sporo górek w mojej okolicy, i niebezpiecznie by było mieć hamulec na dole
Ciesze się że już go wybrałam. Najważniejszy był dla mnie wózek i łóżeczko, resztę na bieżąco dokupuje
V
villandra8
Gość
nula na pierwszy rzut oka Twój wózek podobny do naszego Rafałowego; powiem Ci, że ja też chciałam wózek, który będzie masywny i byłam przekonana, że te 16kg to przecież nie tak znów wiele - zmieniłam zdanie, jak musiałam go raz po raz do auta pakować. Ale poza tym uwag większych nie miałam, więc jestem przekonana, że pojazd się Wam sprawdzi.
nova taka szeroka trójkołówka też mnie przez chwilę kusiła (choć ogólnie nie przemawiają do mnie 3 kółka), ale ostatecznie doszłam do wniosku, że u nas w mieście problem jest żeby podjechać czterema kółkami, to co dopiero na trzech... Szkoda, że nasze chodniki i td, tak mało jeszcze są dostosowane dla "zmotoryzowanych"
nova taka szeroka trójkołówka też mnie przez chwilę kusiła (choć ogólnie nie przemawiają do mnie 3 kółka), ale ostatecznie doszłam do wniosku, że u nas w mieście problem jest żeby podjechać czterema kółkami, to co dopiero na trzech... Szkoda, że nasze chodniki i td, tak mało jeszcze są dostosowane dla "zmotoryzowanych"
madziarena
Mamusia Amelki
Kamcia2810
madziarena fajny wózek
reklama
reklama