reklama
a mój mąż ostatnio coś takiego wynalazł w necie i chyba się mojej Viki podoba- w każdym razie mi się fajnie autem przy tym jedzie i jakoś tak wakacje mi się przypominają....
YouTube - Video Jessy Matador - Alllez Olla Olé (France)
))))
YouTube - Video Jessy Matador - Alllez Olla Olé (France)
))))
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja ostatnio słucham Krainy Łagodnosci czyli poezji śpiewanej, po jeździe samochodem do pracy mam przesyt radiowych przebojów, fajnie ewela że mi przypomniałaś o RMF Classic, tez lubię słuchać.
dziś słucham spokojniej
Wrzuta.pl - 11. Sumptuastic - Kołysanka 2005
Wrzuta.pl - Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam
Wrzuta.pl - 11. Sumptuastic - Kołysanka 2005
Wrzuta.pl - Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam
figa777
Mateuszek i Kubuś
To są moje dwie ukochane piosenki - są fantastyczne
A co do słuchania muzyki podczas ciąży to słuchamy sobie często MUZYKI BOBASA - RAYMONDA LAP'A
ligotka
Fanka BB :)
ja sie zawsze smieje jak ktos pyta czego slucham, ze slucham radia nigdy nie mialam upodoban muzycznych wiec i teraz tak mam, a mala sie denerwuje tylko w kinie kiedy jest za glosno
przypomniało mi się, jak mój mały nie mógł zasnąć i włączałam mu odkurzacz hehehe
moja mama stosowała tą metodę, żeby mnie uśpić ) Ponoć działało.
Ja od dobrych kilku tygodni czasem puszczam dzidzi Zuzia lalka nieduża, reaguje kopniaczkami )
Poza tym ostatnio kupiłam taką maskotkę z pozytywką i puszczam co jakiś czas żeby się już oswoiło z tą melodią, liczę, że jak będzie na świecie to zareaguje i będzie je to uspokajać.
A i jeszcze zauważyłam, że reaguje na dźwięk puszczanej w kranie wody. Śmieje się, bo mój mąż jest instalatorem i ma zboczenie zawodowe na punkcie wody, ciagle każe mi ją oszczedzac a ja zmywam pod bieżacą wodą. Kiedy zaczynam zmywać dzidzia się kręci i wtedy się smieje że jak nie tata to on przypomina mi o tym strumieniu. Jednak dziecko instalatora )
A ja ostatnio zasłu****e się w Paulu Potts Jest niesamowity... nawet nie wiedziałam, że lubię muzykę klasyczną, ale w jego wykonaniach można się naprawdę zakochać Teraz ciągle tylko to w domu leci A i jeszcze Smolika jakiś czas słuchałam Takie uspokajające kawałki, a z moim nastrojem ostatnio i "kupą" problemów faktycznie dobrze robiły takie wyciszające utwory.
reklama
Podziel się: