reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
Die Perle ostatnio zastanawiałam się na tym wozkiem... Nowy cenowo wychodzi troszkę drożej niż ten co ja chcę, a w sumie fajny jest. Muszę poczytać jeszcze na jego temat, może zmienię zdanie z Espiro Atlantic na ten co Ty masz. A jak z amortyzacją? W sumie spacerówka trochę mała, ale wózek fajny...

pietrucha super pokrowce :) piękne!!!

natali ładny ten wózek,ale musicie mieć szerokie drzwi bo w wąskie nie wjedziecie ;)

carla fajny ten wózek Espiro muszę go obczaić :) ja jak na razie zastanawiam się pomiędzy Maxi Cosi Mura,a Mutsy 4Rider ale zobaczymy co będzie po wizycie w sklepie ;)

wiedzę, że dyskusja na temat wózków trwa! :) ja w sumie jestem już zdecydowana na firmę TAKO. Nie wiem jeszcze który model. Mi zależy na sporych kołach, skrętnych z przodu bo ja mieszkam na wsi i trzeba będzie się męczyć ze śniegiem. Sąsiadka go miała i jeździła właśnie w zimie i sprawdzał się rewelacyjnie. Do tego ma sporą gondolę. Także raczej na bank ta firma, trzeba tylko jeszcze jechać do sklepu i wybrać model. A może któraś poleci jakiś? moja sąsiadka ma Tako JumperX

lussia no szerszy jest niż pokedynczy ale nie jest aż tak szeroki akurat ten wózek... Nie pamietam ile ma dokładnie ale wole szerszy niż jeden za drugim ;)

Die Perle ostatnio zastanawiałam się na tym wozkiem... Nowy cenowo wychodzi troszkę drożej niż ten co ja chcę, a w sumie fajny jest. Muszę poczytać jeszcze na jego temat, może zmienię zdanie z Espiro Atlantic na ten co Ty masz. A jak z amortyzacją? W sumie spacerówka trochę mała, ale wózek fajny...

Carla- spacerówka jest ogromna- i raczej bede musiala dokupić taką specjalną wkładkę bo mysle ze 5-6 miesięczny Groch utopi sie w tej spacerówce ze speediego.... co do amortyzacji- jest to wózek z typu jogger wiec- jest bardzo dobrze zamortyzowany, z tego co narazie zauwazylam- mega skretę przednie koło- niesamowicie ułątwia manipulacje wózkeim (tramwaje, autobusy, sklepy) dla mnie to konoieczne bo mieskzam w duzym miescie, dodatkwo 3 duze pompowane kola- fajnie sprawdzją sie w terenie, sprawdzałam jego stabilonosc- wydaje mi sie ze nie ma opcji amy sie gibną na którąś ze stron-robi wrazenie stabilnego, z zalet jest tez to ze- skalada sie na klik, jest bardzo lekki, i lubie to ze w quinnych bardzo łatwo i szybko zmienaisz przeznaczenie wózka- klik i masz na nim fotelik, klik i już wózek głeboki z gondolą, klik i zapiecie pasów masz spacerówke.

nula dzięki za podpowiedź,bo ja tako nie oglądałam :) zaraz sobie je obejrzę :)

natalia
musisz wszystko obczaić abyś Ty się dobrze czuła z wózkiem

landryka
ja Ci odradzam fotelik FP one nie są bezpieczne,a z resztą pod względem bezpieczeństwa najlepsze są nosidełka,bo dziecku w nosidle jest wygodnie. Jak mój mały miał 5miesięcy to przymierzałam go do fotelika 0-18kg i to była masakra dla takgiego maluszka więc kupiłam nowe większe nosidło, bo mieliśmy za wąskie...

Lussia przyjełam do wiadomosci... jednak my chcemy taki... ze wzgledów na długie 24 godzinne wyjazdy do polski.

I wg nas ten bedzie ok.

reklama
Die Perle dzięki za odpowiedź :) A napisz mi jeszcze jak jest z regulacją oparcia w spacerówce? I czy jak chcę posadzić dziecko to czy można ustawić oparcie prawie na prosto (bo w starszym x-landerze syn koleżanki na wpół leżał bo oparcie nie było odpowiednio regulowane).
Jedyne co mnie przeraża w tym wozku to to, że jak kupię nowy to wszystko trzeba dokupić, torbę, parasolkę, pokrowiec na nogi... W Atlanticu mam to wszystko w cenie zakupu.

Do góry