reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

Ja wkoncu wywalczylam o wózek tfk twinni twist duo;) kupimy go albo w UK albo uwaga mama S kupi nam go tu w Polsce za taka cenę jaka jest.. Trochę drogi ale z blizniaczych jeden z najlepszych...
villandra ten co ja chce tez może być dla dzieci rok po roku więc możesz poszukać jakiegoś używanego bo nowy trochę drogi:/ ale polecam;)
wklejam fote;) kolor albo ten albo fiolet albo ciemny brąz;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Oskaa[FONT=&quot] masz absolutną rację i jak najbardziej wezmę to pod uwagę, że ten wózek wypróbowany przez Twoją siostrę. Mimo wszystko ja i tak muszę sama w sklepie dotknąć, popróbować.[/FONT]

nnatalie no właśnie mi wczoraj jeszcze gdzieś mignęło, że Ty o wózek pytałaś - no to podpytałam swoją znajomą, jaki wózek ma, bo bardzo sobie go chwali, choć używany kupowała z tego, co moja skleroza pamięta. No i ona ma... - pozwolę sobie przekopiować jej wypowiedź; myślę, że się o to nie pogniewa, a Tobie jej opinia się przyda ;-)

TFK twinner twist
biggrin.gif
solidna konstrukcja
yes2.gif
jedynie niekiedy jest problem ze zwrotnością kół, dzieci już swoje ważą i czasem jak się jedzie do tyłu i nagle do przodu to się zatną...ale ogólnie plus taki,że dzieci spokojnie mi się całą zimę zmieściły, bo gondole spore, a wózek sam w sobie wąski

No i jej maluchy z października ;-)

Ja jakoś wolę wózek jeden za drugim (zwłaszcza że dzieci nie będą w tym samym wieku - maluch pójdzie spać, a starszakowi mogą być wygłupy w głowie), a na tego selecta zwyczajnie zwróciłam uwagę w terenie, na żywo. No i jego zaletą jest to, że jak będę potrzebowała wyskoczyć gdzieś tylko z jednym maluchem, to drugie siedzisko/gondolę po prostu zdejmuję i mam śliczny wózek pojedynczy ;-)

landrynka z tego co moja teściowa sie juz dowiedziała to w UK wypożyczaja gondole a kupują tylko spacerowki, bo pani w sklepie była zdziwiona ze chce kupić wózek 2w1... Ale dzięki za linki:)

villandra dzięki za opinie koleżanki:) ja miałam wybrany z implastu ale jak zaczęłam czytać opinie ze jest wywrotny i ciężki to zrezygnowalam... I uparlam sie na tego;) ma dobre opinie, no i ja chce jeden obok drugiego żeby mieć na oku obydwa dzieciatka naraz;) ost widziałam kobietke z blizniakami szła z wózkiem jeden za drugim i ciagle stawała i sprawdzała co u drugiego dzieciatka... Chce uniknąć takich sytuacji dlatego chce jeden obok drugiego:)

ale w sumie dla rok po roku może to i lepsze rozwiazanie wózek jeden za drugim ;)

nataliee... mozna kupic 2 gondole normalnie w sklepie.
Wczoraj ogladalismy, na wystawie były.
A mysle ze tesciowa sie pytała jak sie pytała.
Jak nie maja czegos na stanie to zawsze sprrowadza w jakis tydzien moze w dwa.

Jak sie chce to sie załtwi... Z tesciowymi to róznie bywa.

Dobrze ze wybrałaś taki jak ci pasuje.

landrynka powiedziała ze ona płaci za wózek taki jaki będę chciała czy tu czy w UK więc sie nie przejmuje:) muszą sobie poradzić z S ;)

reklama
Do góry