reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki i foteliki

Ja wkoncu wywalczylam o wózek tfk twinni twist duo;) kupimy go albo w UK albo uwaga mama S kupi nam go tu w Polsce za taka cenę jaka jest.. Trochę drogi ale z blizniaczych jeden z najlepszych...
villandra ten co ja chce tez może być dla dzieci rok po roku więc możesz poszukać jakiegoś używanego bo nowy trochę drogi:/ ale polecam;)
wklejam fote;) kolor albo ten albo fiolet albo ciemny brąz;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Oskaa[FONT=&quot] masz absolutną rację i jak najbardziej wezmę to pod uwagę, że ten wózek wypróbowany przez Twoją siostrę. Mimo wszystko ja i tak muszę sama w sklepie dotknąć, popróbować.[/FONT]

nnatalie no właśnie mi wczoraj jeszcze gdzieś mignęło, że Ty o wózek pytałaś - no to podpytałam swoją znajomą, jaki wózek ma, bo bardzo sobie go chwali, choć używany kupowała z tego, co moja skleroza pamięta. No i ona ma... - pozwolę sobie przekopiować jej wypowiedź; myślę, że się o to nie pogniewa, a Tobie jej opinia się przyda ;-)

TFK twinner twist
biggrin.gif
solidna konstrukcja
yes2.gif
jedynie niekiedy jest problem ze zwrotnością kół, dzieci już swoje ważą i czasem jak się jedzie do tyłu i nagle do przodu to się zatną...ale ogólnie plus taki,że dzieci spokojnie mi się całą zimę zmieściły, bo gondole spore, a wózek sam w sobie wąski

No i jej maluchy z października ;-)

Ja jakoś wolę wózek jeden za drugim (zwłaszcza że dzieci nie będą w tym samym wieku - maluch pójdzie spać, a starszakowi mogą być wygłupy w głowie), a na tego selecta zwyczajnie zwróciłam uwagę w terenie, na żywo. No i jego zaletą jest to, że jak będę potrzebowała wyskoczyć gdzieś tylko z jednym maluchem, to drugie siedzisko/gondolę po prostu zdejmuję i mam śliczny wózek pojedynczy ;-)

landrynka z tego co moja teściowa sie juz dowiedziała to w UK wypożyczaja gondole a kupują tylko spacerowki, bo pani w sklepie była zdziwiona ze chce kupić wózek 2w1... Ale dzięki za linki:)

villandra dzięki za opinie koleżanki:) ja miałam wybrany z implastu ale jak zaczęłam czytać opinie ze jest wywrotny i ciężki to zrezygnowalam... I uparlam sie na tego;) ma dobre opinie, no i ja chce jeden obok drugiego żeby mieć na oku obydwa dzieciatka naraz;) ost widziałam kobietke z blizniakami szła z wózkiem jeden za drugim i ciagle stawała i sprawdzała co u drugiego dzieciatka... Chce uniknąć takich sytuacji dlatego chce jeden obok drugiego:)

ale w sumie dla rok po roku może to i lepsze rozwiazanie wózek jeden za drugim ;)

nataliee... mozna kupic 2 gondole normalnie w sklepie.
Wczoraj ogladalismy, na wystawie były.
A mysle ze tesciowa sie pytała jak sie pytała.
Jak nie maja czegos na stanie to zawsze sprrowadza w jakis tydzien moze w dwa.

Jak sie chce to sie załtwi... Z tesciowymi to róznie bywa.

Dobrze ze wybrałaś taki jak ci pasuje.

landrynka powiedziała ze ona płaci za wózek taki jaki będę chciała czy tu czy w UK więc sie nie przejmuje:) muszą sobie poradzić z S ;)

reklama
Do góry