reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

Ja zakupiłam od kolezanki quinny buzz za symboliczne 100 euro+ plus łożeczko dostawne w gratisie:p
wybór od początku był skierowany na quinny bo to typowo miejski lekki wozeczek ktory "znam osobiscie" jest sprawdzony i spelniał moje oczekiwania- a jak sie trafia okazaja mieć prawie nówke nie smigana za 400zł no to:D jestem pierwsza do takich okazji:D

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1505&osCsid=0tvi19dfmg9sk9ri3pmnt87a71 ja mam fioletowy- jak bedzie chlopak..w sumie tez pasuje chyba co???

Bugaboo superaśny- cena "superaśna" - a firmowy zwyczaj genialny!!!!! powinni to wprowadzić wszędzie:)

ta Captivia tez fajan- tylko dla mnie już za masywna - w miescie podobny wozek ktry mialam wczesniej sie kompletnie nie sprawdzil :(

co do baby schower- fajna sprawa- ale jeszcze nie wiem czy cos takiego chce...u nas zazwyczaj odwiedziny odbywaja sie badz w szpitalu (co na dzien dzisiejszy jak dla mnie odpada- nie chce tabunow kolezanek dzien po porodzie) albo po paru tygodniach od narodzinek:) zobaczymy jak bedzie

Ostatnia edycja:
reklama
Die_perle, faktycznie super okazja, nie dziwię się, że już kupiłaś :-)

Martoocha, zazdroszczę podejścia w firmie, godne podziwu. Chociaż mi akurat Bugaboo kompletnie się nie podoba :no: Na zdjęciach jeszcze w sumie ok, ale na ulicy na żywo wydaje mi się strasznie niski i trochę pokraczny :zawstydzona/y:

Die_perle, faktycznie super okazja, nie dziwię się, że już kupiłaś :-)

Martoocha, zazdroszczę podejścia w firmie, godne podziwu. Chociaż mi akurat Bugaboo kompletnie się nie podoba :no: Na zdjęciach jeszcze w sumie ok, ale na ulicy na żywo wydaje mi się strasznie niski i trochę pokraczny :zawstydzona/y:

Pamiętaj że Bugaboo ma chyba z 4 różne kolekcje.. Dla mnie np. wersja Bee- to totalna pomyłka..
NA pewno jakoś tuż przez zakupem pójdziemy do sklepu i zobaczymy go 'na żywo'.

Faktycznie strasznie niski ten wózek. Nie podobają mi się takie, ale przede wszystkim byłyby dla mnie i dla D niepraktyczne, bo my oboje wysocy jesteśmy, ja mam 170 cm, a D 185cm. jak w sklepie niskie wózki widziałam, to musiałam nisko ręce trzymać, żeby sięgnąć rączki, D by miał pewnie jeszcze trudniej.

Szczerze mówiąc mi się ten wózek Bugaboo nie podoba ale każdy ma swój gust i ważne żeby rodzicom się podobał :-)

Ja od początku przy Maciusiu szukałam wózka wielofunkcyjnego z pompowanymi kołami i padł wybór na Skrzata w którym młody jeździł 10 mies :-) Teraz leży w schowku i czeka na Okruszka :-)

Die moja koleżanka która ma termin też na październik właśnie poszukuję tego modelu wózeczka no ale używane chodzą po 150-200 F i poluję na okazję. A Tobie się super trafiło :-)

die perle super okazja :)

Ja poszukuję wózka 3w1 i obowiązkowo z fotelikiem maxi cosi cabrio - niestety w moim aucie brakuje isofixu więc kupujemy fotelik bez. Wózek jak dla mnie musi mieć 4koła pompowane (chodniki i drogi oraz ich brak w mojej okolicy rozwalą każde plastikowe koła) rączka przekładana, duża gondola. Zastanawiałam się nad xlanderem,ale gdzieś w okolicach lipca/sierpnia wybiorę się do salonu i zobaczę na własne oczy,a zamówię przez neta :)

Ostatnia edycja:
Lussia, Maxi Cosi City nie jest za dobrym fotelikiem :no: On jest lubiany za sama nazwę Maxi Cosi, ale w rzeczywistości te naprawdę bezpieczne wg testów ADAC to tylko modele Cabrio i Pebble.

reklama
Lussia tez myślałam o x-landerze tylko o xq, miedzy sklepem takim jak smyk , badz świat dziecka a netem jest spora przebitka.

Do góry