reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
To tylko pozazdroscic. Ale ja tez narzekac nie moge. Tu jest zwyczaj skladania list w sklepach dzieciecych. Na kartkach urodzinowych (specjalnie drukowanych na okazje narodzin) melduje sie albo gdzie liste sie zlozylo, albo nr rachunku, lub obie te opcje. I wszyscy zainteresowanie wiedza gdzie maja szukac prezentu i co wybrac. Praktyczne. Dlatego poki co zastanawiam sie nad sklepem.
Ja nie wyprawiam 'baby shower'- tak jak większość kobitek przed porodem-ale planuję po..więc parę pierdółek zostawię nie kupionych i zrobię sama listę co gdzie można dostać.I przy okazji będzie okazja aby pokazać maluszka najbliższym przyjaciołom i rodzinie;-).
Cholera-odbiegłam od tematu wątku-przepraszam. Już kończę
Cholera-odbiegłam od tematu wątku-przepraszam. Już kończę
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Baby shower tez nie planuje. Ale podobnie jak ty planuje impreze po (babyborrel). Pokaze dziecko wszystkim i bedzie spokoj;-) Zadnych tabunow przewijajacych sie przez dom o najmniej spodziewanych porach:-)
myślę że gdybym nie miała wcześniej nieprzyjemnych doświadczeń to na bank zrobiłabym baby shower dla moich przyjaciółek..ale teraz wolę wszystko robić z umiarem.. i się nie spieszyć.
Po urodzeniu maluszka zrobimy koedukacyjną 'imprezkę' to przynajmniej nie będzie samych gadek o kupkach i nabrzmiałych cyckach (bardzo mnie męczą takie typowo ciążowe gadki podczas spotkań towarzyskich);-)
Po urodzeniu maluszka zrobimy koedukacyjną 'imprezkę' to przynajmniej nie będzie samych gadek o kupkach i nabrzmiałych cyckach (bardzo mnie męczą takie typowo ciążowe gadki podczas spotkań towarzyskich);-)
reklama