reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
To tylko pozazdroscic. Ale ja tez narzekac nie moge. Tu jest zwyczaj skladania list w sklepach dzieciecych. Na kartkach urodzinowych (specjalnie drukowanych na okazje narodzin) melduje sie albo gdzie liste sie zlozylo, albo nr rachunku, lub obie te opcje. I wszyscy zainteresowanie wiedza gdzie maja szukac prezentu i co wybrac. Praktyczne. Dlatego poki co zastanawiam sie nad sklepem.

Ja nie wyprawiam 'baby shower'- tak jak większość kobitek przed porodem-ale planuję po..więc parę pierdółek zostawię nie kupionych i zrobię sama listę co gdzie można dostać:-p.I przy okazji będzie okazja aby pokazać maluszka najbliższym przyjaciołom i rodzinie;-).
Cholera-odbiegłam od tematu wątku-przepraszam. Już kończę

Baby shower tez nie planuje. Ale podobnie jak ty planuje impreze po (babyborrel). Pokaze dziecko wszystkim i bedzie spokoj;-) Zadnych tabunow przewijajacych sie przez dom o najmniej spodziewanych porach:-)

martOocha tylko pozazdrościć takiej firmy.
A ja właśnie myślałam, żeby zrobić baby shower, no ale na to jest jeszcze czas, więc się jeszcze zastanowię.

myślę że gdybym nie miała wcześniej nieprzyjemnych doświadczeń to na bank zrobiłabym baby shower dla moich przyjaciółek..ale teraz wolę wszystko robić z umiarem.. i się nie spieszyć.
Po urodzeniu maluszka zrobimy koedukacyjną 'imprezkę' to przynajmniej nie będzie samych gadek o kupkach i nabrzmiałych cyckach (bardzo mnie męczą takie typowo ciążowe gadki podczas spotkań towarzyskich);-)

reklama
Do góry