reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

wg mnie to ten stokke wydaje sie mało stabilny... Ja pojedynczy wozek mogę polecić maxi cosi. Szefowa miała i lekki, fajnie sie prowadzi i wgl;) mówiłam ze jak bede w ciazy to odkupie od niej bo jak go chowala śmiała sie ze czeka na mnie albo na druga dziewczynę co u niej pracuje. No ale ja potrzebuje wózka blizniaczego uparlam sie na
tfk twinner twist duo
ogladalam filmy, czytałam opinie o nim i jestem w 100% na tak zwłaszcza ze nie ma za dużych wyborów w wózkach blizniaczych jeden obok drugiego. Podobał mi sie xlander ale nie ma normalnych gondoli tylko takie wkłady jeszcze jakoś na zdjęciach wyglądają pod dziwnym katem ułożone wiec mimo ze spacerowki fajne to gondola tez bardzo ważna. A jednego za drugim nie chce bo chce miec możliwość widzieć oba dzieciaczki naraz a nie tylko jednego i co po chwile wykukiwac do drugiego...

reklama
martocha, nie ale za chwile zobacze:)

dziewczyny jak znacie kogoś kto ma blizniaki i maja jakieś fajne wózki jeden obok drugiego piszcie mi proszę propozycje !! Napalilam sie na tego TFK ale zawsze decyzje zmienić można :)

die_perle widziałam O matko! i żonę Ibisza, ale to była porażka, bo tak naprawdę, to nie mówiła nic konkretnego, np. o wadze wózków itp., tylko o bajerach

[FONT=&quot]Carla dzięki za opinię. Jak się zakłada gondolę na stelaż, bez problemu? Jak się go składa i jak mieści się do samochodu?[/FONT]

A wiesz ANTIOPE ze Ty masz racje? ani wagi ani tego jak potem sie go przerabia na spacerowke, jakie ma przydatne funkcje, jakie mozliwosc katu nachylenia przy sapcerowce, jaki typ koł...bo w sumie oprpcz skadlaania go jak taczke zeby sobie pojezdzic po piaksu i deski na rodzenstwo ktora mozan spokojnie dokupic i zamtowac do kazdego wozka jelsi ktos potrzebuje, nie bylo zdanej konkretnie i przydatnej informacji!

Stokke akurat mam na oku. Ten wozek wbrew pozorom jest bardzo stabilny.Fakt wyglada na maly, ale spokojnie wystarcza do 2 lat. Pozniej i tak sie przechodzi na parasolke (a niekeiedy nawet duuuzo wczesniej) A na zakupy dokupuje sie taka jakby torbe mocowana u podstawy.

Kola sa ok jak dla mnie. Nie blokuja sie. Pewnie ze na wertepy za male, ale do miasta i na chodniki jak najbardziej. Pozatym bardzo latwo prowadzi sie ten wozek. No i mozna go latwo ustawic do swojej wysokosci. Ja nie ejstem jeszcze zdecydowana jaki kupie, kilka mam na oku i ten tez.

Z tego co slyszalam to bugaboo polecany!

reklama
Do góry