reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wojtuś 25tydz. 03.01.2011

Agata tez miewam takie chwile refleksji ...... tak wiele dałaś rade uniesc , tak wiele Wojtus wywalczył ... teraz to powinno isc juz z górki !!!
Wojtus jest cudny i faktycznie taki szczypiorek ... zapewne taka jego uroda :)
Mam nadzieje ze ten bronchit nie da wam w kosc i kaszel bedzie sie juz wyciszał... tego życze z całego serca - pozdrawiam i buziale dla Wojtusia!

reklama
Zdrówka dla Wojtusia.

Agata, mój Szymek też długi i chudy, a na buzi kluska taka, że aż komicznie to w całości wygląda :)
Mój Szymek za 3 m-ce ma roczek, wiem, wiem kupa czasu, ale też jestem ciekawa z jaką wagą go przejdzie.
Jak narazie to wagowo i wzrostowo bardzo odbiegamy od normy.

Agata nawet tak nie myśli i nie pisz. Nie pozwalam Ci, rozumiesz!!!!!
Wojtuś da radę, Wy dacie radę. Zyczę mu przede wszystkim zdrowia w dniu jego roczku, a na dwa latka zrobicie niezłą bibkę. Jestem z Toba całym sercem i bede się modlić, by jak najszybciej z tego wyszedł.

Agata nie******* głupot bo ci w zad natrzaskam . za tydzień będziemy wirtualnie dmuchać świeczke razem z wojtusiem . ani sie waż myśleć inaczej i dawaj nam tu znać nabierząco oczywiście w miare możliwości. tule cie mocno i modle sie za brzdąca. UWIEŻ W SWOJE DZIECKO BO JEŚLI NIE TY TO KTO?....

reklama
Agata,co Ty piszesz???:wściekła/y:
Nie wolno Ci tak pisac,a nawet myslec!!!
Że tez musiało go dopaść to dziadostwo,i to jeszcze na roczek..:-(
Ale Wojtuś to bardzo silny facet,wiadomo,że poradzi sobie z wirusem,oby jak najszybciej!
Zdrówka dla małego życze...

Do góry