reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No właśnie jak wspomniałam o swedzeniu ze zaczęło się od stóp o dłoni a teraz to już wszystko nawet uszy to się skrzywil i zaczął o tej cholestazie ze trzeba szybko sprawdzić i jutro od razu polecieć do niego z wynikami.
No i mam spakować torbę do szpitala no jak tylko cis nie tak z ruchami będzie to biegiem na ktg i to się może zakończyć leczeniem w szpitalu i mam być gotowa ze wszystkim jak najszybciej (w sensie wyprawka itp, bo to ułożenie dziecka ewidentnie mu się nie podobało i se koniecznie mam kontrolować ruchy)

reklama
No to wielki Stachu :-) Trzymam kciuki by jednak się odwrócił. Przy cholestazie to przede wszystkim odciążenie wątroby, odstawienie zbędnych leków, dieta i pewnie leki "wzmacniające" wątrobę. Dacie radę, będzie dobrze ;-)

Doggi- kontrolować ruchy bo nie leczona może doprowadzić do najgorszego. Ale o tym nawet nie myśl i nie czytaj. Pij herbatę z pokrzywy, ona bardzo wspiera wątrobę i jedź dziś lekkostrswnie no i czekamy do jutra :)

Doggi sąsiadka z łóżka obok ma cholestaze i wszystko ja właśnie swędzi szczególnie w nocy. Dostała kroplowke po której jest lepiej.
Mi zrobili dzisiaj wymazy z których wyniki będą za ok tydzień. Na szczęście nie jest to wyznacznik mojego pobytu tutaj

Doggi ważne, że lekarz się przejął, a nie tak jak na IP dali Ci do zrozumienia, że jesteś przewrażliwiona. Trzymam kciuki za pomyślne wyniki

Elutka
a Ty jak się czujesz?

Ojoj Doggi niezły kolos Ci rośnie.
Dobrze, że gin w końcu wszystko wyjaśnił.
No i weź z nim pogadaj żeby jednak trochę pozwisał głową w dół ;-)

reklama
Elutka a ile Cie beda trzymac, napisz wiecej jak to wyglada ten caly pobyt, bo w sumie sama sie nad tym zastanawiam, bo w sumie chyba lepiej wziasc te sterydy na pluca.

Do góry