reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No właśnie jak wspomniałam o swedzeniu ze zaczęło się od stóp o dłoni a teraz to już wszystko nawet uszy to się skrzywil i zaczął o tej cholestazie ze trzeba szybko sprawdzić i jutro od razu polecieć do niego z wynikami.
No i mam spakować torbę do szpitala no jak tylko cis nie tak z ruchami będzie to biegiem na ktg i to się może zakończyć leczeniem w szpitalu i mam być gotowa ze wszystkim jak najszybciej (w sensie wyprawka itp, bo to ułożenie dziecka ewidentnie mu się nie podobało i se koniecznie mam kontrolować ruchy)

reklama
No to wielki Stachu :-) Trzymam kciuki by jednak się odwrócił. Przy cholestazie to przede wszystkim odciążenie wątroby, odstawienie zbędnych leków, dieta i pewnie leki "wzmacniające" wątrobę. Dacie radę, będzie dobrze ;-)

Doggi- kontrolować ruchy bo nie leczona może doprowadzić do najgorszego. Ale o tym nawet nie myśl i nie czytaj. Pij herbatę z pokrzywy, ona bardzo wspiera wątrobę i jedź dziś lekkostrswnie no i czekamy do jutra :)

Doggi sąsiadka z łóżka obok ma cholestaze i wszystko ja właśnie swędzi szczególnie w nocy. Dostała kroplowke po której jest lepiej.
Mi zrobili dzisiaj wymazy z których wyniki będą za ok tydzień. Na szczęście nie jest to wyznacznik mojego pobytu tutaj

Doggi ważne, że lekarz się przejął, a nie tak jak na IP dali Ci do zrozumienia, że jesteś przewrażliwiona. Trzymam kciuki za pomyślne wyniki

Elutka
a Ty jak się czujesz?

Ojoj Doggi niezły kolos Ci rośnie.
Dobrze, że gin w końcu wszystko wyjaśnił.
No i weź z nim pogadaj żeby jednak trochę pozwisał głową w dół ;-)

reklama
Elutka a ile Cie beda trzymac, napisz wiecej jak to wyglada ten caly pobyt, bo w sumie sama sie nad tym zastanawiam, bo w sumie chyba lepiej wziasc te sterydy na pluca.

Do góry