reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi, łepek do góry. Pogadaj ze Stachem co by się obrócił jak należy...a wagą się nie przejmuj. Wg obliczeń moja też jakby tydzień starsza miała być na tą wagę.

Wielkość mnie w ogóle nie martwi każde dziecko rośnie jsk chce i mój akurat rośnie tak ola była dużo mniejsza niż powinna Stachu jest trochę większy ;) moje dzieci rosną po swojemu ;)

Doggi, allaty robiłam teraz, 20zł w Diagnostyce, ale nic mi nie wyszło, a właśnie potwornie mnie dłonie w nocy swędziały... Dobrze, że cc zaproponował!

U mnie standardowo 3 godziny psu w dupę, się kur.wa wykończę z tym lekarzem!!! :wściekła/y:

Ciśnienie 115/70, o wadze nie piszę, bo mnie krew zalewa.
Wyniki badań wszystkie w porządku, omówił tylko ze mną glukozę, bo jak sam stwierdził do niedawna wysłałby mnie na dodatkowe badania, ale teraz najnowsze badania diabetologów wskazują, że krzywa cukrowa wcale nie musi być krzywa i może być wzrastająca, jak u mnie, byle norm nie przekraczała.
Z szyjką wszystko OK, Młody łebkiem w dół nadal, wierzga i rośnie jak na drożdżach, bo z USG termin porodu 15 stycznia, wymiary wszystkie o tydzień lub dwa do przodu, waga 1350g.
Zwolnienie dał, choć jak zwykle z dupy strzelał i wku.rwiłam się na maksa, bo następna wizyta za 3 tygodnie, a tak liczyłam na miesiąc spokoju!!!

Nulini najważniejsze, że młody zdrowy :)

Mi zmienił się termon wizyty z 10.11 na 13.11, bo mój gin wyjeżdża, a ja i tak miałam przekładać, bo miałam mieć o 8:30 rano, a nie miałabym z kim dzieciaków zostawić.

Nulini mnie swędzi wsxystko dosłownie wszystko Mo s najgorzej wieczorem jak zdejme ciuchy yo jak zaczynam się drapac po całym ciele to wygląda jak jakiś taniec szamański :p ja jutro o 8 idę na badanie juz z teściową się umówiłam i powiedziała ze postara Sue załatwić żeby wyniki były jak najszybciej żebym jutro mogła pójść skonsultować od razu (bo gin powiedział ze jak tylko wynik będzie to mam przyjść) bo potem długi weekend

Dobrze ze u ciebie wszystko spoko, waga się nie przejmuj kto ciężarnej zabroni tyć! :) a co do swędzenia to gin mówi ze czasem to tez alergiczne jest więc może u ciebie coś na rzeczy z tą alergią. u mnie jeszcze duże obrzęki sa które gina zaniepokoily

reklama
Nulini wizyta udana, tylko szkoda, że musiałaś dosiedzieć w kolejce swoje. U mnie u gina wprowadzili numerki od tego miesiąca. Aż jestem ciekawa jak to będzie wyglądać, bo mam nr1:-D Ostatnio położna pilnowała kto wchodzi, więc mam nadzieję, że traz też tak będzie.

Do góry