reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
To ja po wizycie.
Nic!!!! Zero!!!! Nic!!!! Szyjka utrzymana, zamknięta! Mała delikatnie w kanał wstawiona, ale przy badaniu dała sie jeszcze odepchnąć. Wody, łożysko ok. Dzidzia ruchliwa, 3250g.
Jeśli nie urodze w przeciągu 2 tyg to mam sie zjawić na wizycie jeszcze jednej i najpóźniej 5 dni po terminie w szpitalu na wywołanie. Jestem taka zła!!!!!! Ja chce rodzic!!!!

Lay a seksicie się, może róbcie też masaż z olejkiem? U mnie w ciągu tygodnia COŚ to dało.... Ja mam za tydzień wizytę i za 2 i sama jestem ciekawa jak to będzie bo my powiedzmy ten sam termin.

Nulini super!!!

LayDeek nie ma co się nastawiac bo wiele przypadków znam ze niby bic sie nie dzieje a tu hop i na nastepny dzien porod sie rozkrecal.

reklama
Do góry