reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini, super, ze cos tam sie zaczyna dziac :)

Laydeek, na kiedy masz termin?

Kasiek, ja mam termin na za tydzien, rozwarcie jest, a sex, schody I przysiady nie dzialaja. Moj sie zasiedzial I chyba macie ze stali mam :D

Ja już po ktg i po rozmowie z moim ginem.
Ktg wg gina się bardzo ładnie zapisało. Jutro mam jeszcze czas na ostatnie pakowanie i w niedzielę rano mam się stawić u niego na oddziale bo znowu ma dyżur, No i mamy rodzić :-)
Ale dalej nie wiem czy będzie cięcie czy sn. Zobaczymy w niedzielę.:tak:

Gratuluję wizyt!
A dla tych u których podobno nic się nie dzieje i nie rusza do przodu to takie pocieszenie, że naprawdę nie znacie dnia ani godziny. Sama to przeżyłam wczoraj i dopiero teraz do mnie to wszystko dociera.. A żeby było śmiesznie, jutro miał być mój babyshower taki babski wieczór przed narodzinami i co?? Już jest po ;)
Głowy do góry!

reklama
Do góry