reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

yggam, ale fajnie, że wiesz kiedy :-D

femme,
no mnie się spieszy, bo już się mega męczę, niby sprawność jeszcze nie najgorsza, ale spowolnienie mnie wpienia niemiłosiernie, no i ja chcę już zacząć wyglądać normalnie :wściekła/y:
Jakbym była w ciąży taką seksbombą, jak Ty, to pewnie mogłabym się kulać i do marca z brzuchem :-D

reklama
No fakt pojutrze ale to wtedy jak cięcie będzie.
A jak gin zechce żeby sn to nic nie wiadomo :tak:
Na razie szyjka zgładzona. No i rozwarcie na palec.
Ale powera dostałam. Już prawie uprasowałam wszystkie ciuszki a nazbierało mi się cztery prania :-D

LayDeek, ale Ty też przecież wiesz. na bank urodzisz tydzień po terminie najpóźniej! i co? nie wiesz? no wiesz! :-D:-D

yggam, kciuki! :tak:

Sprite wcale nie powiedziane, niektóre szpitale nie pomagają w porodach puki nie jest się 14dni po terminie i weź tu przenos dwa tyg, nic tylko w łeb se strzelić

ale mi się wydaje, że LayDeek coś pisała, że u niej po tygodniu. chociaż mogłam sie pomylić.

w każdym razie ja wczoraj zapytalam wprost mojego lekarza, czy dalej praktykuje się w naszym szpitalu te czekanie 14 dni. powiedział, że nie. 7 dni po terminie wywołują.

reklama
Moja gin powiedziała, ze po 7 dniach wywołują, ale w moim przypadku byłoby to 5.
Z tym, ze nie chciałabym mieć wywolywanej bo podobno dłużej trwa porod.

Do góry