reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

yggam, ale fajnie, że wiesz kiedy :-D

femme,
no mnie się spieszy, bo już się mega męczę, niby sprawność jeszcze nie najgorsza, ale spowolnienie mnie wpienia niemiłosiernie, no i ja chcę już zacząć wyglądać normalnie :wściekła/y:
Jakbym była w ciąży taką seksbombą, jak Ty, to pewnie mogłabym się kulać i do marca z brzuchem :-D

reklama
No fakt pojutrze ale to wtedy jak cięcie będzie.
A jak gin zechce żeby sn to nic nie wiadomo :tak:
Na razie szyjka zgładzona. No i rozwarcie na palec.
Ale powera dostałam. Już prawie uprasowałam wszystkie ciuszki a nazbierało mi się cztery prania :-D

LayDeek, ale Ty też przecież wiesz. na bank urodzisz tydzień po terminie najpóźniej! i co? nie wiesz? no wiesz! :-D:-D

yggam, kciuki! :tak:

Sprite wcale nie powiedziane, niektóre szpitale nie pomagają w porodach puki nie jest się 14dni po terminie i weź tu przenos dwa tyg, nic tylko w łeb se strzelić

ale mi się wydaje, że LayDeek coś pisała, że u niej po tygodniu. chociaż mogłam sie pomylić.

w każdym razie ja wczoraj zapytalam wprost mojego lekarza, czy dalej praktykuje się w naszym szpitalu te czekanie 14 dni. powiedział, że nie. 7 dni po terminie wywołują.

reklama
Moja gin powiedziała, ze po 7 dniach wywołują, ale w moim przypadku byłoby to 5.
Z tym, ze nie chciałabym mieć wywolywanej bo podobno dłużej trwa porod.

Do góry