reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Oj też takie schizy łapie... No ale tego ponoć nie da się z czym innym pomylić. Boję się też , że za wcześnie albo za póżno do szpitala pojadę i ta i ta wersja mi się nie podoba ;-)

Brzuch jakoś dziwnie mi się układa.... Chyba mały nie zmienia pozycji , skoro całą ciążę był z głową w dół....

Doggi, no mnie też interesują albo meeeega skurcze, albo odejście wód, nic innego nie wchodzi w grę :-D

Mommy, za późno to ja mogę dojechać, nawet mam wizję porodu w samochodzie i dojechania na porodówkę z dzieckiem w rękach :-D
BYLE NIE ZA WCZEŚNIE!!!

Nulini- no to też trzymam kciuki żebyś nie dotrzymała do ktg i żebyś więcej nie musiała oglądać tego gina :)

No ja za wcześnie też bym nie chciała pojechać :D

Nulini ja ostatnio czytałam co robić jak się gdzieś urodzi, właśnie w samochodzie np. :-D :-D Za wcześnie też nie ma co bo kurde bez sensu w szpitalu leżeć.... Szwagierka jak rodziła to do szpitala pojechała a 1,5 dnia póżniej dopiero urodziła a do szpitala 5 min drogi...

Też bym chciała żeby tylko były albo regularne piękne skurcze albo odjeście wód ale jak to będzie? :-D Pozatym wy już doświadczone a ja żółtodziób :-)

Mommy, ja już sobie w głowie plan układam na wypadek, gdybym w domu miała urodzić albo właśnie w samochodzie, jakoś tak podświadomie opracowuję plan awaryjny, jedynie co, to problem bym miała CO Z PĘPOWINĄ, czym ją zacisnąć, ale to na pewno zadzwoniłabym pod 112 i tam udzielają takich informacji :-D

I szczerze to milion razy bardziej boję się jechać za wcześnie, niż za późno, bo jak pojadę za wcześnie i będą mnie tak katować, jak alectę, to sama sobie żyły poprzegryzam :wściekła/y:

reklama
Do góry