reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
femme, zazdroszczę szczegółowej wizyty, ale super, że taka udana :-D

Juhuuuu!!!!
Według gina już się przygotowuję do porodu!!!
Co prawda powiedział, że mam się nie nastawiać na akcję za 2 dni, ale już się wszystko skraca, chociaż rozwarcia nie ma.
Wagi cham nie podał, ale skoro Młody się przygotowuje, to muszę wziąć męża w obroty i mu pomóc, bo dłużej nie zdzierżę ;-)
Wymaz pobrany, ale oczywiście mam sobie sama zapłacić za badania, normalnie obym więcej nie musiała tego gina oglądać na oczy, bo go uduszę :wściekła/y:
No i najważniejsze - mam L4 na aż 2 tygodnie, więc absolutnie muszę urodzić do 23 stycznia, bo później powiedział, że już mi macierzyński wlepi...

Wizyta z KTG 23 stycznia o 8.15 i proszę z całych sił trzymać kciuki, żebym do niej NIE DOTRWAŁA :-D

P.S. - Od 2 dni bolą mnie jajniki jak na okres, normalnie jak zawsze przed cieczką ;-)

NULINI - no widzisz to u mnie wymiary dokładne itp ale za to nikt mi między nogi nie zaglądał od ponad 2 miesięcy :wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem jaką mam szyjkę itp ... :dry: super że u Ciebie widać już zbliżający się koniec ! w takim razie 3mam kciuki żebyś do 20 urodziła bo ty Koziorożca chcesz :-D męcz męża :-D :-D

reklama
Femme super wieści :-D Ja jestem ciekawa ile mały będzie miał w poniedziałek obstawiam 3,5-3,6 góra.

Nulini mi w poniedziałek powiedział, że za tydzień już może zacząć się coś dziać a ja hmm... zaczełam od wczoraj być jakaś nerwowa :-D Nie wiem czy czuje się na poród czy nie?? :-D

Do góry