jenn200818
Fanka BB :)
Mommy super wieści i oby tak dalej :-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My ok 1 dopiero wróciliśmy...
A więc, lekarz jest zachwycony ,że tak pięknie nasz mały się rozwija ;-) Stwierdził z małżem , że to za te nasze strania teraz taka nagroda ;-)
Waży 1714g Wszystkie wymiary ok, ułożony jest tak jak kiedyś pisałam, że czuję - główką w dół. Bużkę nam trochę pokazał (ja wam mówię, będzie wykapany tatuś ) ale na 3D musimy się umówić do lekarki takiej która nam serducho badała dokładnie bo potrzeba na to ok 1-1,5 mówił. Na to 3D myślę za 2 tyg się umówimy, jutro będę dzwonic i się umawiać a u naszego mamy wizytę 15.12 więc proszę też o dopisanie a jutro dam znać jeszcze co do 3D ;-) jestem tak zmęczona , że nie pamiętam co jeszcze miałam pisać.
Ogólnie najpierw wpuściłam mamę , przebadał ją i powiedział, że lekarz u którego była to jakiś za przeproszeniem pierd....i nie ma żadnych zmian rakowych, jedynie mieśniaka małego (którego już wcześniej miała) i maciupkiego torbiela. W styczniu na kontrole musi przyjechać.
Lecę spać bo padam na pysk.....
Aha termin z dzisiejszego usg 17.01 :-o Ja muszę zacząć się ogarniać konkretniej....
Nulini oczywiście ze podejrzewać o zdradę! Nie znasz motto dr house? "wszyscy kłamią"