reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Mommy, gratki!

byłam w przychodni na badaniach. jakie szczęście, że te moje lab. jest takie tanie, bo za hiv zapłaciłam 30 zł. jednak diagnostyka sobie trochę liczy... ale wyniki dopiero za około tydzień (przez badanie na różyczkę).

nulini moj gin powiedzial ze on czesto wspomina pacjentkom
ale kazdy patrzy na niego jak na debila
inowroclaw to jednak troche wiocha :p]
praktycznie kazdy kazdego zna no i on mowil otwarcie ze ludzie sie boja ze informacja o ewentualnym bycia chorym sie rozniesie
poza tym mowil ze jesli nie prowadzilismy bujnego zycia to spoko
ja siebie jestem pewna :p
nie wiem jak Ł:D
no ale pytalam gina co mi da to, ze bede wiedziala ze jestem chora
przeciez urodzic i tak musze
czy naturalnie czy cc to tak czy siak kontakt z krwia jest
no i on mowil ze jedynie to to, ze wtedy dla kobiet zarazonych zalecana jest blokada laktacji by nie karmily piersia bo wtedy tez dziecko moze sie zarazic.
to tyle ;)

mommy gratki wizyty

trzymam kciuki za dzisiejsze

nie wiem czy wspominalam, ze kolejna u mnie 01.12

emilchen i jak, powtarzalas dzisiaj badania? Myślę, że skoro byłaś już u kilku specjalistów to oni wiedzą co robią. Może napisz do swojej gin, może będzie chciała widziec cie wczesniej? Przecież wiadomo że w ciąży różne są sytuacje i nie powinno być ci głupio ją nękać ;) W końcu jesteś pod jej opieką. A po ciąży to ty powinnaś się przebadać konkretnie jeszcze raz bo teraz to wyniki wariują wszystkim mniej lub bardziej.

agulqa gratki udanej wizyty!

My ok 1 dopiero wróciliśmy...

A więc, lekarz jest zachwycony ,że tak pięknie nasz mały się rozwija ;-) Stwierdził z małżem , że to za te nasze strania teraz taka nagroda ;-)

Waży 1714g :-D Wszystkie wymiary ok, ułożony jest tak jak kiedyś pisałam, że czuję - główką w dół. Bużkę nam trochę pokazał (ja wam mówię, będzie wykapany tatuś :-D ) ale na 3D musimy się umówić do lekarki takiej która nam serducho badała dokładnie bo potrzeba na to ok 1-1,5 mówił. Na to 3D myślę za 2 tyg się umówimy, jutro będę dzwonic i się umawiać a u naszego mamy wizytę 15.12 więc proszę też o dopisanie a jutro dam znać jeszcze co do 3D ;-) jestem tak zmęczona , że nie pamiętam co jeszcze miałam pisać.

Ogólnie najpierw wpuściłam mamę , przebadał ją i powiedział, że lekarz u którego była to jakiś za przeproszeniem pierd....i nie ma żadnych zmian rakowych, jedynie mieśniaka małego (którego już wcześniej miała) i maciupkiego torbiela. W styczniu na kontrole musi przyjechać.

Lecę spać bo padam na pysk.....

Aha termin z dzisiejszego usg 17.01 :-o Ja muszę zacząć się ogarniać konkretniej....

Gratulacje dla Ciebie i mamy! Niktorzy lekarze za takie bezpodstawne straszenie pacjenta to powinni jakieś kary płacić :///

Ja dzisiaj ide do gina jak mąż wróci z pracy, ciekawe co u maluszka :)

reklama
Do góry