reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Dziękuję za wsparcie! Sorry, że Wam tu co jakiś czas marudzę, ale tak wygląda mój stan psychiczny na tę chwilę...

kasiek teraz nie robiłam crp, tylko jakiś miesiąc temu razem z OB (wtedy crp w normie, ob > 30). no nic, zobaczę, co w jutrzejszych wynikach będzie... Do specjalisty chętnie, ale do jakiego? Już byłam u dwóch hematologów i to z górnej półki. Moja internistka też jest nieźle zorientowana. Nie mam pomysłu do kogo miałabym pójść.

reklama
Emilchen ty nie przepraszaj, po to jesteśmy, razem przechodzimy przez ciaze, wspieramy Się nawzajem. Każda ma większe i mniejsze problemy. Przejdziemy przez to razem :)

Emilchen no wlasnie bo crp wzrasta przy infekcjach jak ob. Jak sie wyleczylas to bedzie spadac ale to swieza infekcja wiec nie licz na super spadek...to trwa w wynikach. Bedzie dobrze! A moze homeopata?

Ostatnia edycja:
My ok 1 dopiero wróciliśmy...

A więc, lekarz jest zachwycony ,że tak pięknie nasz mały się rozwija ;-) Stwierdził z małżem , że to za te nasze strania teraz taka nagroda ;-)

Waży 1714g :-D Wszystkie wymiary ok, ułożony jest tak jak kiedyś pisałam, że czuję - główką w dół. Bużkę nam trochę pokazał (ja wam mówię, będzie wykapany tatuś :-D ) ale na 3D musimy się umówić do lekarki takiej która nam serducho badała dokładnie bo potrzeba na to ok 1-1,5 mówił. Na to 3D myślę za 2 tyg się umówimy, jutro będę dzwonic i się umawiać a u naszego mamy wizytę 15.12 więc proszę też o dopisanie a jutro dam znać jeszcze co do 3D ;-) jestem tak zmęczona , że nie pamiętam co jeszcze miałam pisać.

Ogólnie najpierw wpuściłam mamę , przebadał ją i powiedział, że lekarz u którego była to jakiś za przeproszeniem pierd....i nie ma żadnych zmian rakowych, jedynie mieśniaka małego (którego już wcześniej miała) i maciupkiego torbiela. W styczniu na kontrole musi przyjechać.

Lecę spać bo padam na pysk.....

Aha termin z dzisiejszego usg 17.01 :-o Ja muszę zacząć się ogarniać konkretniej....

reklama
agulqa, super wieści i jaki Robcio duży :-D A z HIVem to jak widać co lekarz to opinia - mój mówił, że jak współżyłam z mężem niedługo przed badaniem, to powinnam je jeszcze powtórzyć (czyli chcąc nie chcąc mam podejrzewać męża o skoki w bok :-p).

Mommy, świetne wieści!!!

emilchen, cholera, trzymam kciuki, żeby udało Ci się załatwić szybką cesarkę!!!

Do góry