reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Femme super ze wsio OK. Na parametrach bicia serduszka nie znam wiec ufam jak mi mowi ze wsio w normie.

Bada oj ja tez czesto cierpie z powodu kosci ogonowej. Nie ma mowy o dluzszym siedzeniu. Ostatnio przenioslo sie na pochwe i tak rwie nieprzyjemnie.

Susel nie wiem jam teraz ale 2l lemu M szybko i bez problemow zalatwil becikowe we Wrocku.

reklama
Nulini ja też a mój wiecznie zawstydzony tzn ze mną gada ale jsk.koledzy przy nim zaczynają gadać to on nie gada z nimi twierdzi ze czuje się niekimfortowo i niezręcznie :p ale ja zawsze mówiłam ze w naszym związku to ja mam cechy męskie a T damskie

Ja myślę że to dziewczynka :-)

Bardziej mnie martwi ze taka malutka chociaż Nina tez taka mala wychodziła a 58cm się urodziła i 3320 :p

femme, no i sama widzisz, że nie masz się co stresować :-D

Doggi, my to mamy takich jednych znajomków (teraz na weekend przyjeżdżają :-D) z którymi to się wręcz partnerami wymieniamy, zawsze 90% czasu gadamy o seksie :-D

Doggi, a już myślałam,że tylko mój ma takie odchyły i z jajami na wierzchu po chałupie lata (jak dzieci śpią oczywiście):-D

Maryśka buźke nie bardzo chce pokazać, za to bułą na dzień dobry na usg zawsze świeci:-D

reklama
Do góry