reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Super że dzidzia zdrowa ;) U nas też różnie serduszko bije. Na początku ciąży to i 173 było, teraz ok 140-150 ;)

reklama
Femme moja koleżanka tez miała problem z serduszkiem córci i lekarz zalecił jej magnez 3x1 nie wiem czemu ale powiedział ze powinno pomóc a chodzi do takiego super hiper w naszej okolicy i dostała zwolnienie żeby zwolnić tryb życia i faktycznie wróciło do normy.
Może u ciebie dziewczynka ze tak się wstydzi, bo ci chłopcy to tacy bezwstydnicy o wszystko jak na tacy pokazują :p

Femme, u mnie na połówkowym lekarz wielokrotnie przyglądał się sercu. Ale nic nie mówił. Nie powiem, żeby mnie to nie zmartwiło. Ale nic nie mówił, więc jest ok. Co do serducha. Moim zdaniem bije ok. Czasem dzieciak ma wyższe tetno, kiedy mama jest zestresowana wizyta. Wszystko jest dobrze :)))
Ale ta twoja dzidzia tajemnicza :) moze to chłopczyk, bo dziewczynki raczej chętnie pokazują to co maja miedzy nogami :-))

Doggi laydeek- to zescie zaszalaly z opinią: D może się zdecydujcie które bardziej bezwstydne. Chociaż z doświadczenia mi wychodzi że chłopcy wywalali jajka na cały monitor;) przynajmniej moi.

Ja się trzymam mojej wersji chłopcy to ekshibicjonisci od życia w brzuchu po urodzeniu w dorosłym życiu di bólu.... Kobiety mają większy problem ze swoją nagością faceci za to swoją się szcxycą :]

Moja Weronika chętnie pokazuje co ma miedzy nogami a jedynie zasłania twarz. Ja jako dziecko tez podobno eksponowalam muszelke w żłobku. Śpiochy w dół i jazda :)))

To u mnie ola dopiero po 20tc się ujawniła wcześniej nogi skrzyżowane i nara. Za to Stachu juz w 12 tyg wszystko pokazał i na każdej wizycie pokazuje ale twarz zasłania :p po tatusiu tatuś tez lubi z jajkami ma wierzchu latać :p

reklama
Do góry