reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nadrobiłam kilka stron :))))

Bada super, że wsio ok. Jakie masz ciśnienie? Co do kolki to jak się objawia boli nerka czy tylko przy siusianiu? Jak tam wynik z glukozy?

Nulini masz przygody w tej przychodni... Super, że z dzidziolkiem wszystko w porządku.

Yggam
oszczędzaj się, mam nadzieje, że szyjka stwardnieje jak najszybciej

reklama
Aza glukoza po 1 godzinie 91,po dwóch nie sprawdzali,ciśnienie po tabletkach 85/135,czyli gin mówi,że i tak duże,a z tą kolką to jestem zdziwiona ,bo bardzo boli mnie dół pleców,kość ogonowa tak ,że pod wieczór,albo jak się zasiedzę to wstać i chodzić nie mogę a i coś tam wyszło w wynikach moczu i on wtedy zaczął się wypytywać,czy mnie nie boli,bo piasek mi schodzi z nerek,nigdy wcześniej nie miałam z tym do czynienia
najlepsze,że na ten piasek mam pić dużo,a na nadciśnienie mam pić mało :szok: jak to zrobić ?

Bada no to spore to ciśnienie jak po lekach. Ja bez leków mam cały czas 100/60 ale to u mnie norma. Na nery kup sobie żurawinę suszoną, może choć trochę pomoże. Z tą wodą to rzeczywiście chyba nie pogodzisz hehe...

Nie wiem jak w innych miastach ale we Wrocławiu robią straszne problemy z becikowym, trzeba mieć jakieś zaświadczenia od pracodawcy itp. A jak masz własną działalności to w ogóle masakra...Kiedyś było bez problemu, przy Ninie mąż tylko poszedł złożyć podanie, a teraz trzeba się nagimnastykować.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach,

Ale przecież do becikowego są ustalone ustawowo zasady i w całej Polsce musi być to samo, chyba, że chodzi o te dodatkowe tzw. becikowe (dodatek do rodzinnego albo od miasta) :szok:

Dziś wizyta :-) Kciuki za pozostałe wizytujące :tak:

Ja juz po :-)
Wszystko ok tylko coś do serca się czepia ale nie wiem czemu :-/ 158 uderzeń jak u was to wygląda? Bo wszystkie komory przegrody itp ok

Jedynie dzidzia mniejsza o dobry tydzień 327g tylko ale to raczej dlatego ze ja długie cykle mam 31 dniowe

No i Wstydzioch -_- cały czas rączki na buzce wiec ustek nie widzieliśmy i nóżki zaciśnięte wiec dalej jest zagadka :p doktor twierdzi ze raczej dziewczynka ale równie dobrze to mogą być zacisniete jajka :p

famme gratuluje :happy: szkoda,że wstydzioszek i dlaczego nie wyjaśnił o co chodzi z serduszkiem,teraz będziesz się martwić,życzę aby to było jego zwykłe czepialstwo

reklama
Femme- to dobre wieści. Serduszko może różnie bić z tego co mi mowila ginka. U nas jest 140-148, ale raz było 160 i nie mówiła że to źle.
No to czekamy razem na potwierdzenie płci :)

Do góry