reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

dzięki ;-)

tylko do chirurga jednak muszę iść z powodu tej przepukliny. i podobno przez to po porodzie moge mieć duży brzuch...

reklama
Jestem i ja :-D

Wszystko ok, wymiary się zrównały, nie ma już dużych rozbieżności - są w obrębie jednego tygodnia. Główka nadal większa, ale tylko o tydzień. Ogólnie wszystkie wymiary nieco większe niż z OM ;-)

Ja to dopiero mam kolosa!!! Waży ok. 830 g! No i lekarka potwierdziła to co ostatnio jej się wydawało, czyli jednak DZIEWCZYNKA :-) normalnie jaja (oczywiście tylko w przenośni ;-):-p) Ale usg tym razem nie widzieliśmy, szybko zmierzyła wszystko i koniec podpatrywania :confused2:

femme Twoje dziecko i tak ma niski puls, moje zaczynało od 180-190 a teraz ma od paru wizyt 160, dzisiaj 162 i ginka twierdzi, że to w porządku :tak:
Co do leków to nie będę się rozpisywać, bo za dużo tego, ogólnie mam niedobór potasu i nadmiar wapnia, muszę zmienić zastrzyki na mocniejsze itp. itd.

Gratulacje dla pozostałych wizytujących!

Sprite gratuluję zdrowej młodej damy :) z przepuklina sobie poradzisz :)

Emilchen gratulacje! Super ze wszystko w porządku i ze juz macie pewność kto tam w brzuszku śpi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry