reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa_b ja wiem ale nie chcę wiedzieć ile kosztuje taka "przyjemność" bo mojej mamie ostatnio dwojja yłamała się aż do korzenia i miała usunięty i zrobiony nowy ząb, jeden ząb A portfel o 1500zl lżejszy :p

reklama
Zelka, super, ze wszystko sie wyjasnilo.

Doggi, juz niedlugo :)

Aza, lykaj zelazo, mam nadzueje, ze pomoze.

Co do zwolbien to ja sue ciesze, ze ta moja ginka mi daje co miesiac bez problemu. Nie wyobra,am sobie teraz siedxenia 8 godz przy biurku, moje plecy tego by nie wytrzynaly. Teraz pracuje w domu to sie rozkladam z laptopem na kanapie, inaczej bym nie cala rady

Żelka gratuluję wizyty

Emilchen nie martw się, że każdy pomiar inny. Starsza córka tak miała, młodsza też. Przecież my też nie jesteśmy wszyscy "książkowi" i każdy ma indywidualną budowę, więc dzieciaczki na tym etapie też już mogą tak mieć. Z tego co pisałaś Twoja lekarka ma głowę na karku i gdyby widziała jakieś znaczące odchylenia to z pewnością zleciłaby dodatkowe badania. Druga sprawa to fakt, że takie pomiary to tylko szacowanie, bo milimetr przesunięcia już wynik może zmienić.

Ja we wtorek idę na glukozę, bo to jedyny dzień przed wizytą kiedy mąż może z Domi zostać, później musiałabym kogoś prosić o opiekę.

Nulini ja mam to samo :-) na wsi wychowana wszystko z krzka nic nie myte a tokso brak:-) no ale niech juz tak zostanie:-) !

No ja zdecydowanie lepiej bym się czuła ze świadomością, że już przechodziłam i nie mam się czym martwić ;-)

AZA, sio anemio!!!

Doggi, dla mnie był rewelacyjny obrazek gdzieś w necie - nie pij wody z kranu, bo brudna, ale owoce umyj pod wodą z kranu :-D Mnie zęby też bolą, pół szczęki i mam wielką nadzieję, że to po prostu ból po ruszaniu a nie że znów trzeba będzie robić :-( Też wczoraj brałam Ibuprom :-(

agulqa, mnie się dziąsła tak pocofały po ciąży z Tosią, że już nie wróciły do normalnego stanu :-(

Oj, jakbym ja wygrała w totka, to właśnie pierwsze co - cycki, plastyka brzucha i ZĘBY!!! Niby swoje mam mocne, w miarę białe, ale zdecydowanie wolałabym hollywoodzką klawiaturę i się niczym nie przejmować :crazy:

Gratuluje wizyt dziewczyny, a przede wszystkim zdrowych dzieciaczkow:tak:trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace:-)

Mi prosze wykreslic wizyte z 17.09, bo moja gin idzie na urlop jednak i mialam taka nieplanowana wizyte 10.09..
wszytsko ok:-) chlopiec dalej jest chlopcem i wazy juz 654g (23w0d) :tak: a badania, w tym glukze, robie 26.09:-)
teraz byle do czwartku;-)

reklama
Aob, super, ze wszystko OK. Ja musze sie przejsc dzisiaj do lekarza po skuerowanie na wyniki, bo jakos mi wypada znowu ta tsrczyce sprawdzic I czy tak ogolnie wszystko gra.

Do góry