reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
U mnie tak jak Nulini zawsze wokół mnie pełno zwierząt, wszystko bez mycia, za dziecka uważałam to za stratę czasu ;) i chyba mi zostało ;)

AZA ja całą ciążę z Olą miałam anemię :( od początku na zelazie byłam, chociaż tyle ze dopiero teraz cie trafiło bo to juz ponad połowa ;)

Ja,wam powiem, że jeśli nie poprawi mi się i nie zyskał więcej siły w 3cim trymestrze to będę gadać z dr o cc żeby mi zrobił, mi cały czas coś dolega i dokucza. 2 trymestr miał być tym lepszym, gdzue naladuje akumulatory a mi ciągle coś jest. Ciągle cos boli, a jak ból mija to cis innego jak np angina, która nawet nie próbuje minąć a dziś w nocy obudził mnie ból zęba i od 1:20 nie śpię wzięłam ibuprom i pomógł na 30min i cały czas boli ;( wiec muszę do 10czekac aż moja dentystka będzie przyjmować i zadzwonię do niej z błaganiem żeby mnie przyjęła i mi pomogła bo boje się nawet cokolwiek wziąć na ten ból :(

Doggi nieciekawie. Ja poki co odpukac mam czasem bole brzucha i kregoslupa. Maly tez dokazuje ale tlumacze soboe ze to norma. Z zebami ok, tzn szyjki sie odslonily zle kupila, paste i podczas mycia masuje i jest lepiej. No i czasem glowa doskwiera, tego nie lubie

Agulqa_b najlepsze jest to ze to boli ząb, który miałam robiony około rok temu i on martwy był (najpierw mi zatruła i potem jak był dead to mi kanałowe robiła i juz bez znieczulenia bo był martwych nic nie bolało) ictwraz znów i to taki pulsujący ból jakby ropa mi nachodzila znów do niego :/ kuźwa wszystkie karze sobie usunąć i zrobię sobie szufladke i będzie spokój!

mnie od tygodnia boli kość łonowa -raz mniej,raz bardziej czasami się podnieść z łóżka nie mogę :-p i do tego kręgosłup bardzo nisko
i jak sobie pomyślę,że jeszcze 15 tygodni i że będzie coraz gorzej,to momentami chcę się z tej ciąży wycofać :-D

reklama
Do góry