reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doggi ja nie mam pojecia. Poki co mialam tylko jedno usg na ktorym nie bylo widac krwiaka. Moze ze wzgledu na to?

Ja nic upierac sie nie bede spytam tylko czy bada przeplywy tez pod tym katem :p

reklama
Myślę, że pytać nigdy nam nie zaszkodzi, nawet jeżeli to zaburzenie, które rzadko się zdarza. Ja na moim ostatnim usg miałam łożysko przykrywające ujście szyjki maciy (13 tydz) - mam nadzieję, że już się podniosło. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ 2 września, normalnie taka jestem ciekawa tego połówkowego :)

Nie mówiłam Wam też że moja ginka szpitalna jest chyba zaraz po studiach, no więcej niż 30 nie może mieć.

Sencha dokładnie jak laski piszą, wszystkie przepływy są sprawdzane podczas badań prenatalnych i polówkowym wszystko dokładnie jest sprawdzane jak są przepływy, narządy wewnętrzne, ułożenie prpowiny i łożyska z ich ukrwieniem jak miałam prenatalne to jak sprawdzał żyły i przepływy to mrygalo na kolorowo tam gdzie jest i tak sprawdzane było więc myślę że to o czym mówisz jest widoczne podczas tych właśnie badań. Tym bardziej ze są one prowadzone na celu wykluczenia wszelkich wad i móc się wystrzec takich komplikacji o których piszesz

Doggi pewnie masz racje ze tak jest, ale ja podpytam bo moj gin nic mi o pepowninie nie mowil keszcze. A jak ja zaczynam temat to on mi ladnie wsio tlumaczy :-)

Agulqa_b no Raczej, kto pyta nie błądzi :) mi na prenatalnych pokazywał pępowine gdzie sobie idzie, gdzie była zamocowana i żyły w niej (muszą być dwie u mnie nie widział bo młody fikal ale za chwile juz się pokazała ;))

Juz się polowkowego nie mogę doczekać :)

Doggi ja oamietam ze mowil o nosku i przexiernosci. Moxe bylam juz tak uradowana ze nie dotarlo do mnie mic o pepowinie :p ja tez chce polowkowe, ale mysle ze to jiz niedlugo hihi :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry