reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja chodzę na nfz do babeczki, która dopiero robi specjalizację. Na usg genetyczne wysyła mnie do swojej matki :-D Zlecone badania mam wykonać dopiero po 24tc (obciążenie glukozą bleh).

Agulqa dlatego ja umówiłam się na połówkowe 2.09. Żeby nie chodzić ciągle, bo u mnie raczej przesunięcie i bobo o tydzień młodsze. Lekarz chciał tydzień wcześniej, ale tego dnia córa ma szczepienie a mąż dentystę więc już sobie darowałam.

Hmm ja teraz juz bede wg ostatniego usg miala 19w0d a pinoc polowkowe mozna robic od 18tc wiec moze zrobi. Bo kolejna wixyta bylaby jux po skoncxonym 23tyg. Mam co 4tyg wizyty. Wiec moglby zrobic juz teraz :-)

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt!

Dziewczyny i tak macie blisko do lekarzy, ja do moich jeżdżę 120 km w jedną stronę :-p a najbliższe szpitale mam 25 i 30 km od siebie.

kasiek właśnie moje też częściowo zasłania ujście szyjki, czyli też mam to boczne - jak napisałaś to mi się przypomniało, że mówiła.

Do góry