reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratulacje udanych wizyt!

Yggam oby ladnie ci sie cukier uregulowal, może uda się samą dietą skorygować. No i szybkiego powrotu do domu życzę!

Gratuluję udanych wizyt!

Ja miałam długa i chuda i jakoś tak wypelzla bez problemu :-D samo wyjście to luzik skurcze to był problem ale nie krzyczalam po prostu się zrobiłam zielona z bólu i K musiał mi tlen trzymać ;-) a drań przysypial ciągle :-D

Emilchen gratuluję chłopca :-)

Perełka ale fota :-D :-D

Goferek gratuluję laski ;-)

Yggam w.miarę przyjemnego pobytu w szpitalu :-)

Jak ja do 18.08 wytrzymam to nie wiem :p.mogłabym juz czuć ruchu to bym spokojniejsza była

Dziekuje kobietki. Cieszę sie, że mój siurak został entuzjastycznie przyjety na forum.
My skrycie też marzylismy o dziewczynce, ale wiadomo, ze wpływu nie mielismy na to zadnego. Zreszta po tylu latach nie bede marudzić, biorę, co jest i kochać bedę :D W domu juz dzieci przetrawiły i szukaja plusów posiadania młodszego brata.

Doggi u mnie mozesz wpisać syn 20.01.2015 Aleksander (mam nadzieje, że nic sie nie zmieni)

Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Jestem już po obchodzie i na pewno nie wyjde przed weekendem.
Przy dobrych wiatrach w poniedziałek.

reklama
Do góry