reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

:-)
Doggi a co tam, wpisz, najwyżej się zmieni potem, gdyby Dominik okazał się dziewczynką albo odwidzi nam się imię;-)
Lekarka trochę przegięła moim zdaniem, że tak nas nastraszyła, ale ona taka jest, muszę jej wybaczyć :-p

goferek gratuluję córeczki :tak: mój mąż myślałam, że będzie pękał z dumy że syn, a on radość umiarkowana, czyli naprawdę jest mu obojętna płeć, chociaż kilka lat temu, jak zaczynaliśmy się starać, chciał bardziej chłopca. Teraz tylko wszyscy drżą o to, czy zdrowe i oby donosić :tak: ale dziewczynkę też bym chciała potem hehe

yggam powodzenia w szpialu, krótkiego pobytu i szybkiego powrotu

reklama
Yggam w którym szpitalu jesteś, oby szybko zleciało i zastosowali dobre leczonko i hop siup do domku &&&&&

Dziewczyny no ja też bym chciała teraz dziewczyne do pary !! Wtedy starszy brat by osiedla pilnował :p :-D:-D chyba zmolestuje mojego doktorka o usg teraz na wizycie za 2 tyg :-D

Co do płci a owulacji to teorie są takie, że przed owulką dziewczynka (bo plemniory wolniejsze, ale dłużej żyją) a w samą owulkę chłopaki (bo plemniki szybsze, ale mało żywotne)

gosha, wiesz, że chyba mam z mamą podobnie, jak Ty :-D Kłócimy się, spieramy, wkurza mnie potwornie, niektóre jej poglądy to masakra, a niby taka wykształcona, ale jednak życia sobie bez niej nie wyobrażam :-D I ona beze mnie, jak się na studiach z mężem wyprowadziliśmy na miesiąc do wspólnego mieszkania (po miesiącu nas wyrzucili jednak :cool:) to bity miesiąc się mama do mnie nie odzywała, foch jak stąd tam, że tak mi w domu źle, że uciekam :-D Tatę nasyłała, żeby dzwonił i pytał co tam :-D A jak wróciłam do domu, to jakby nigdy nic wszystko OK :-D

Mój tata to taki szorstki typ, jak byliśmy dziećmi, to pamiętam, że za nami szalał, później wyjechał do Niemiec na 10 lat, więc w domu bywał sporadycznie i bardzo się stosunki rozluźniły, natomiast odkąd jest Młoda, to normalnie na jej widok topi się jak masełko :-D
Uwielbiam to, jak Tośka wpada i go tuli, a on z wielkiego niedźwiedzia staje się pluszowym misiem :-D
Normalnie jakby mógł, to by jej gwiazdkę z nieba dał :-D Tak, jak mój dziadzio :-D

Żelka na Jaczewskiego leze.
W sumie to nic mi nie powiedzieli.
Ale rozumiem że każde odstępstwo od normy poziomu cukru na plus jest traktowane jako cukrzyca.

Agulqa_b a da się inaczej zajść w ciążę niż nie z owulacji ;) :p

Megami jak to co popłacze się ze szczęścia :)

goferek o tak dla odmiany co by za dużo chłopaków nie było ;) nogi gratuluję wizyty, z łożyskach dacie rade :)

Yggam powodzenia!

Hehe, jemu to w sumie bez różnicy :-D Ciekawe co to będzie za 10 lat, dojrzewanie i te sprawy :-D:-D

Gratki udanych wizyt! Goferek, na pewno będzie ok, trochę więcej poodpoczywasz :tak:
Yggam oby pobyt w szpitalu był krótki i skuteczny! Czyli póki co będziesz tylko na diecie? To dobrze ;-)

doggi chodzi o to co dziewczyny pisaly. jak jest stosunek przed owulka to niby dzewczynka bo plemniki bardziej wytrwale i dotrwaja do owulacji i wtedy jest zaplodnienie a jak w sama owulke to czesto chlopak bo szybkie i od razu dzialaja. nic innego nie mialam na mysli ...

yggam, kciuki!

gratulacje dla kolejnych szczęśliwych powizytowych! :-)

faktycznie dużo chłopców :). jak byłam w ciąży z młodym to wydawało mi, że dziewczynki w ogóle się nie rodzą, bo wtedy też był jakiś wysyp chłopców :-)

moja wizyta też dopiero 11.08. :-(

reklama
Do góry