reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Perełka, Emilchen, gratuluję udanych wizyt :-)
I ja mam nadzieję, że mi się tym razem taki duży klocek nie trafi, dlatego trochę zwlekałam z witaminami -chociaż nie wiem, czy witaminy na wagę dziecka wpływają. Na usg moja dzidzia jest o kilka dni mniejsza, niż z OM wynika, ale jak robili usg w szpitalu, to wyszła 3 dniowa różnica w porównaniu do aparatu mojego gina.

reklama
Dziewczyny gratuluje wizyt i chłopaków! ! :-)
Perelka u mnie tak samo super było widać siuska z klejnotami:-) coś się te chłopaki nie wstydzą ;-)
Agulqa jeszcze chwila i faktycznie drużyna się uzbiera :-D

emilchen, gratuluję wizyty!!! :-D

A ja to się zastanawiam, ilu z tych naszych chłopaczków okaże się dziewczynkami, bo to aż nieprawdopodobne, żeby byli sami chłopcy! :-D
Na styczniu 2011 miałyśmy po równo, 31 dziewuszek i 32 chłopaczków :-D

Perełka gratuluję zdrowego synka! Normalnie wojna jak nic!!!! Sami chłopcy tzn ich zdecydowana przewaga

Gosiane u mnie wyliczyła ze ola będzie ważyła 4kg około a ważyła prawie kg mniej :p

Emilchen super ze wszystko ok :) i chłopiec... Wow szał. Matko jak tak lekarz zaczyna od niestety to człowiek na zawał może zejść. Oszczędzaj się oszczędzaj od stycznia nie będzie na to czasu ;P
Czy zmienić dane u ciebie na liście styczniowek? Dać chłopiec Dominiki czy narazie mię zmieniać?

Perełka u ciebie zmienić? Jsk tak to czy imię jest ;)

Agulqa_b wiesz mój kiepsko pamięta poród bo był w amoku jak nacpany :p i pod koniec tylko siedział i płakał (ale on jest taki placzliwy jak Ola pierwszy raz powiedziała ze go kocha to opowiadając mi to płakał :p i na każdym filmie płacze najbardziej na komediach :))

Elutka juz 11 chyba jest chłopców może nawet 12 sporo ich jedna drużyna juz jest ;)

Nulini u nas to samo w czerwcu idealnie po połowie nawet te które miały bliźniaki to miały parki a u nas szał

Gratulacje udanych wizyt i cudnych chłopczyków :)

To statystycznie, żeby trochę wyrównać... to jeszcze mój chłopak i reszta styczniówek ma w brzuchu już same dziewczyny :-D

doggi mi gin od razu powiedzial ze ok 20tc dopiero powie plec bo zgadywac nie bedzie ;) wiec ciekawe czy juz teraz w 19tc sie dowiem czy dopiero pozniej we wrzesniu.

ponoc dzieci z owulacji czesciej sa chlopcami ;d moze u nas po prostu wiekszosc starala sie w te konkretne dni?;)

reklama
Jusia gratuluję wizyty

Perelka
konkretny chłopak, ujawnił co miał ujawnić i spokój mu dadzą

Emilchen
gratuluję wizyty i potwierdzenia płci

Agulqa
u mnie też powiedział, że wcześniej nic nie powie niż przed 20 tc. Ja osobiście chyba wolałabym dziewczynkę.

Do góry