reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny!

Z tymi pomiarami to tez nie jest na 100% U mnie na 3 roznych aparatach, usg robione przez 2 lekarzy wychodzilo ze dziecko wazy 4350 i miedzy innymi dlatego mialam cc a wyciagneli bobasa 3500. Lekarz sie smial ze chyba go zwolnia :-D ale byl 2 razy pepowina owiniety wiec dobrze sie w sumie stalo.

Perelka​ jaka fotka :) :) :) moj starszak tez tak klejnoty odrazu wywalil na usg ze nie bylo watpliwosci :D

Ostatnia edycja:
perelka, ale siusior :-D Gratuluję wizyty!

agulqa,
ja nawet nie czułam tego, że się drę, byłam dumna, że tak cicho urodziłam, na co mąż wielkie oczy, że przecież darłam się jak opętana :-D

Hej hej, wczoraj nie dałam rady wejść na net...

Dziecko ma 10 cm, czyli trochę małe (6 dni do tyłu) ale moim zdaniem było bardzo skulone, tak słodko w sumie :tak: reszta wymiarów dobra, nawet wyprzedza o 1-2 dni. Serduszko bije, dzidziuś waży ok. 180 g! Czyli sporo.
No i prawdopodobnie będzie CHŁOPIEC :-) kolejny na wątku ;-)

Kolejna wizyta 26 sierpnia.

Z powodu tych moich infekcji pobrała posiew, zobaczymy co tam wyjdzie... Szyjka długa i zamknięta, ale tak nas lekarka nastraszyła na początku wizyty bo patrzy w ekran i zaczyna: "Niestety ..." zamarliśmy :-( byliśmy pewni, że dziecko nie żyje, a jej chodziło o to, że prawdopodobnie będę miała przodujące łożysko, bo "trofoblast zasłania ujście wewnętrzne" czyli oszczędzania ciąg dalszy...

Perełka-gratuluję synusia. No pokazał się w całej okazałości:)

Emilchen- i u Ciebie synuś. Super! Najważniejsze, że wszystko ok no i po prostu będziesz sobie odpoczywać.

No faktycznie mamy urodzaj na chłopców:)

Dzięki dziewczyny :tak: czyli prawdopodobnie będzie Dominik :tak:
Nastraszyła nas nieźle :szok: ale najważniejsze, że z małym wszystko dobrze :-) oczywiście wizytę musiałam odreagować w nocy, nie mogłam spać, budziłam się... a przed wizytą śniły mi się jakieś krwawienia, to wszystko ten stres...

gratulacje dla pozostałych wizytujących!

reklama
perelka zdjecie do albumu rodzinnego na pierwsza strone!;) rewelacja. a jaki on fotogeniczny :) gratki synka

nulini, mąż na pewno ściemniał. pewnie sam nie pamieta jak bylo ;)

emilchen dacie rade. zobaczysz ze pooszczedzsz sie i zdrowego bobasa urodzisz :)

wszystkim wizytujacym gratuluje!

a z chlopakow stworzymy chyba druzyne pilkarska! ;)

Do góry