reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Yggam zbadaja i wypuszcza. A lepiej kontrolowac

Bada ja sie nie prosze, mowie tylko ze standardowo zwolnienie chce :p

Jezyk ten pharmaton matruelle jako jeden z niewielu ma i sklad w miare ok. Cena w aptece internetowej niecake 74zl na 2miechy

Nulini pregna tak jak prenatal chyba nie ma w jednej kapsulce. Jedne bierzesz normalnie a drugie wlasnie dha

W aptece płaciłam 45 zł, ale teraz będę na allegro zamawiać, bo często są wystawione 2 opakowania za ok 55 zł

Alecta- a to jeszcze cena nie taka straszna.

Doggi- też się zdziwilam, no ale jedna teraz, druga za jakiś czas i spokój. Jak to moja ginka mówi taki słodki krochmal popijemy bleeee

Tak tak u mnie też dziewczynka jak na razie. I proszę trzymać kciuki żeby się nic nie zmieniło.
A z tym moim szpitalem to mnie zaskoczył. Myślałam że mi da skierowanie do diabetologa może a on że od razu szpital.
Tak więc wracam jutro do pracy na jeden dzien i od środy chyba zwolnienie.
I raczej już do pracy nie wrócę.
Mąż mi zabronił :D

A tak na wizycie to ok. Szyjka też piękna i zamknięta. Kolejna wizyta 25.08.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry