reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nulini, ja też bym nie mówiła, że byłam...
Jezyk, jak taki uparciuch z mojego bobasa będzie, że na połówkowym odwróci się pupcią, to już nie daruję, pójdę prywatnie sprawdzić łobuza/łobuziarę ;-)

reklama
Unita gratuluje udanej wizyty :happy2:

Ja też po wizycie,dziecka nie widziałam,tylko mnie zważył +2kg przez miesiąc,zmierzył ciśnienie,nie dał zwolnienia więc byłam juz w pracy,umówił na usg połówkowe na 25 sierpnia,ale już się umówiłam na piątek prywatnie do innego gina -ide po zwolnienie,a może zobacze bąbelka kto wie ?

Bada m. dzięki :tak: Na prywatnej wizycie na pewno zobaczysz, w końcu za nią zapłacisz, chociaż co lekarz to inne zwyczaje...

Co do zwolnienia... mój lekarz zapytał tylko, czy w pracy się nie denerwują moją nieobecnością i nigdy problemów nie robi...

Ostatnia edycja:
Unita
gratuluję udanej wizyty:-) na pewno jużwwkrótce dowiesz się o płci:-)

Nulini, Indi
gratuluję SYNÓW :-) super póki co to przewaga męskiego gatunku:-) robi się ciekawie.

Bada. m
tez mam polówkowe jakoś w tym terminie:-)

Dziewczyny...

Proszę o mocne KCIUKI za jutro....bo mam usg i zobaczymy co z moim łożyskiem:-( stres jest no i podejrzymy synka:-)

Ostatnia edycja:
bada wlasnie dlatego nie chodze na nfz bo bym nie takie zachowanie lekarza wkurzalo ;p idz prywatnie, bierz zwolnienie i odpoczywaj. to juz polowa ciazy prawie, nalezy Ci sie :) a prywatnie pewnie bobasa zobczysz, ja zawsze ogladam :)

Gratuluję synków :-)

Ja moze jutro sie dowiem, kto u mnie mieszka. Test z sody 2 razy pokazał mi dziewczynke, a raz chłopca.

bada, wkurza mnie, że gin robi łaskę ze zwolnieniem :baffled: Co go to obchodzi, każda kobieta powinna mieć do tego prawo :baffled: Tak czy siak trzymam kciuki za wizytę prywatną!

reklama
No to i u mnie będzie drugi synuś :-) dzisiaj byłam u ginki i raczej nie podlega dyskusji ten fakt...szybko ujawnił to co ma między nóżkami :-)

Do góry